Ohita navigaatio

Henkilökunta

Henkilökunnan esittelyt ovat sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä.

Salla violetissa paidassa, ruskea tukka polkkamittaisena, kädet puuskassa

Salla Fagerström

Outi Salonlahden vanhempainvapaasijaisena toimiva Salla Fagerström on valmistunut tradenomiksi Haaga-Heliasta (2005), eläintenhoitajaksi Uudenmaan maaseutuopistosta (2014) ja LCF life coachiksi Valmentamosta (2020). Sallan juuret ovat vahvasti kulttuurissa ja viestinnässä. Hänen työhistoriastaan löytyy teatterikäsikirjoituksia, lastenohjelmia, matkailurealityjä sekä monipuolista journalismia. Salla on kirjoittanut neljä tietokirjaa, jotka käsittelevät tavalla tai toisella viittomakielisten historiaa. Siviilissä hän on Suomen Kuurojen Historiaseuran puheenjohtaja. Salla tahtoo nostaa vammaiset ja viittomakieliset marginaalista vaikuttamisen keskiöön.

salla.fagerstrom@cultureforall.fi
040 753 9923 (ensisijaisesti tekstiviestit ja videopuhelut)


Mira Haataja Mira Haataja (työvapaalla 1.2.-31.12.2024)

Mira Haataja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (VTM/HY) oppiaineenaan sosiologia. Lisäksi hän on suorittanut opintoja muun muassa viestinnästä, kulttuuriantropologiasta, psykologiasta, sosiaalipsykologiasta ja kasvatustieteestä. Miralla on sairaanhoitajan tutkinto psykiatrisesta hoidosta (HSO) ja pitkä työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä. Mira on perehtynyt muun muassa taloudelliseen ja sosiaaliseen saavutettavuuteen, kulttuurin hyvinvointikysymyksiin ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä moninaisuuskysymyksiin. Yhdenvertaisuuskysymykset ovat Miralle tärkeä asia. Mira työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa erityisasiantuntijana Kaikukeskuksessa, eli Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa. Mira on toiminut Kaikukortti kaikuu -hankkeen vs. hankejohtajana. 27.4.2020-31.3.2021 Mira oli Kulttuuria kaikille -palvelun vs. toiminnanjohtaja 4/2020-3/2021.Maija Karhunen

Maija Karhunen työskentelee Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeessa. Maija on taustaltaan freelancetanssija ja -esiintyjä, hän on työskennellyt lukuisissa tanssin, teatterin ja esitystaiteen teoksissa niin Suomessa kuin Euroopassakin. Maija on opiskellut tanssia ja koreografiaa Suomessa, Alankomaissa ja Saksassa. Lisäksi Maija on opiskellut viestintää ja taiteen tutkimusta Helsingin yliopistossa ja työskennellyt taidekirjoittamisen ja journalismin parissa. Maija on myös mukana eri vammaisjärjestöjen toiminnassa, erityisenä kiinnostuksenaan vammaisia naisia koskevat kysymykset. Maija työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen projektinjohtajana helmikuuhun 2024 saakka.

maija.karhunen@cultureforall.fi
puh. 040 166 2827


Anskulla on kihara, punainen tukka. Kuvassa h�n siristelee silmi��n.auringossa.

Niina Kettunen 


Niina Anneli Kettunen, eli tuttavallisemmin Ansku, on kulttuuri- ja taidealan sekatyöläinen. Hän on koulutukseltaan taiteiden kandidaatti, neuropsykiatrinen valmentaja ja lastensuojelun kokemusasiantuntija. Hän on työskennellyt muun muassa lastenkirjailijana ja -muusikkona. Vuonna 2013 hän vammautui ja siirtyi järjestötehtäviin. Ansku on toiminut saavutettavuus-, yhdenvertaisuus-, mielenterveys- ja monimuotoisuusteemojen parissa asiantuntijana ja johtajana. Hän työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelun / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n vs. toiminnanjohtajana 1.9.2023-31.8.2024. 
niina.kettunen@cultureforall.fi 
puh. 040 634 1938 


Aura Linnapuomi Aura Linnapuomi

Aura Linnapuomi on opiskellut taidehallintoa (MuM/SibA), liiketaloutta (Tradenomi/Helia), elokuva- ja televisiotutkimusta (HY) sekä kansainvälistä tuottamista (Stadia). Hän on työskennellyt lasten musiikkiteatteriryhmän tuottajana, suunnittelijana, fasilitointitehtävissä sekä museoalan kehittämistehtävissä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Aura työskentelee kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen saavutettavuutta ja esteettömyyttä edistävien kehittämishankkeiden parissa. Vuosina 2014-2017 Aura toimi Kulttuuripassin pilotointihankkeen ja Kulttuuripassin jatkohankkeen hankejohtajana.

aura.linnapuomi@cultureforall.fi
Puh. 040 931 0576Seppo Mallenius

Seppo Mallenius

Seppo Mallenius työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelun hankekoordinaattorina Hyvinvointia kulttuurista ikäihmisille -hankkeessa. Lisäksi hän hoitaa Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa etenkin Kaikukantaan liittyviä asioita. Seppo on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM/HY) pääaineenaan tietojenkäsittelytiede ja kauppatieteen maisteri (KTM) Helsingin kauppakorkeakoulun tieto- ja palvelutalouden laitokselta. Hän on uransa aikana työskennellyt erilaisissa koulutus-, kehittämis-, IT-suunnittelu ja -projektijohtotehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. 

seppo.mallenius@cultureforall.fi
puh. 040 554 4321


Hamzella on tumma iho, lyhyet mustat hiukset, ruskeat silmät, pienet mustat viikset ja lyhyt leukaparta sekä kauluspaita, jossa on valkoisella pohjalla ohuita harmaita raitoja.

Hamze Mohamed

Hamze Mohamed opiskelee tietotekniikan insinööriksi (VAMK). Opintojen aikana Hamze on työskennellyt Datakeskuksen asiantuntijana. Hamze toimii Kulttuuria kaikille -palvelussa ICT-hankekoordinaattorina ja hänen työtehtäviinsä kuuluu Kaikukanta 2.0 -järjestelmän käyttöönottoa ja IT-tuen antamista Kaikukortti-toiminnassa mukana oleville kunnille, hyvinvointialueille, kulttuuritoimijoille ja järjestöille. Hamze osallistuu Kaikukannan uudistamiseen, koulutusten valmisteluun ja hankeviestintään. Hänen tehtäviinsä voi kuulua myös Kaikukannasta saatavien raporttien kehittämistä ja järjestelmän teknistä ylläpitoa. 

hamze.mohamed@cultureforall.fi

puh. 040 199 0406


Marjo Oja-Kaukola

Marjo Oja-Kaukola on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM), ja Tampereen yliopistossa hänellä oli pääaineena suomen kieli. Hän on opiskellut myös Suomen kirjallisuutta, yleistä etnologiaa ja etnomusikologiaa. Työuransa aikana Marjo on tehnyt töitä markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä esihenkilönä esimerkiksi viestintäosaston tiiminvetäjänä kuntouttavassa työtoiminnassa. Hän on työskennellyt myös Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa.
Marjo työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa hankekoordinaattorina Hyvinvointia kulttuurista ikäihmisille -hankkeessa tammikuuhun 2022 saakka. Hanketyön rinnalla Marjo työskentelee myös jonkin verran Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa, esimerkiksi vastuullaan olevien Kaikukortti-alueiden yhteyshenkilönä.

marjo.oja-kaukola@cultureforall.fi 
Puh. 040 541 9244 Rita Paqvalén

Rita Paqvalén on koulutukseltaan kirjallisuustieteilijä (FT/HY). Rita on toiminut festivaalijärjestäjänä, toimittajana, museo-oppaana, Turku 2011 -hankkeen tuotantokoordinaattorina sekä yliopistotutkijana ja -opettajana. Hän on julkaissut tekstejä ja kirjoja mm. kulttuurihistoriasta, teatterista, kirjallisuudesta sekä queer-kulttuurista. Rita toimii Kulttuuria kaikille -palvelussa toiminnanjohtajana ja hänen erityisalueensa on moninaisuus, erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvät kysymykset.

rita.paqvalen@cultureforall.fi
Puh. 040 674 3528Heini Pehkonen

Kaikukortin ja Kaikukannan projektikoordinaattori Heini Pehkonen on yo-merkonomi, kotoisin Lappeenrannasta. Yksityisellä puolella työuransa tehnyt Heini on toiminut muun muassa laskuttajana, arkistokäsittelijänä, tuotannonsuunnittelijana, SAP R/3 -spesialistina ja järjestösihteerinä.


heini.pehkonen@cultureforall.fi
puh.Mari Peltomäki

Mira Haatajan sijaisena 30.10.2024 saakka toimiva Mari Peltomäki on yhteiskehittämisen ja osallisuuden puolestapuhuja. 

Mari on kiinnostunut laajasti yhteiskunnallisista asioista ja vaikuttamisesta. Alueiden kehittämisen ja brändäyksen ammattilaisena hän on toiminut aiemmin lentokenttäalue Aviapoliksen projektipäällikkönä Vantaan kaupungilla. Yhdessä tekeminen eri alojen ammattilaisten kanssa on Marista erittäin hedelmällistä ja uusia näkökulmia avaavaa. Kulttuuria kaikille -palvelussa Mari toimii Kaikukortin erityisasiantuntijana.

mari.peltomaki@cultureforall.fi
puh. 050 3013525


Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas

Marjo Rasinkangas työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa siivoojana ja toimistoavustajana.
Outi on valkoihoinen, hänellä on pitkät yli olkapäiden ulottuvat suorat maantienväriset hiukset, jotka on ajeltu osittain siiliksi oikealta puolen päätä. kapeat kasvot. Hänellä on yllään musta neule.Outi Salonlahti

Outi Salonlahti on yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM/JY) sekä kulttuurituottaja (AMK/Humak). Outi on opiskellut kulttuuripolitiikkaa ja perehtynyt myös yhteiskunnalliseen vammaistutkimukseen. Hän käsitteli maisterintutkielmassaan vammaisten ja kuurojen taiteilijoiden toimintamahdollisuuksia. Aiemmin Outi on työskennellyt tuotantoassistenttina muun muassa kulttuuriyhdistyksissä, vapaan kentän teattereissa, tapahtumissa ja kulttuurituotantoalan yrityksessä. Kulttuuria kaikille -palvelussa Outi työskentelee viestinnän, kartoitusten, koulutusten ja erilaisten kulttuuripalvelujen yhdenvertaisuutta edistävien kehittämishankkeiden parissa.

Outi on vanhempainvapaalla 18.12.2023-30.10.2024.Sari Salovaara

Sari Salovaara on opiskellut taidekasvatusta (FM/JY), kulttuurituottamista (TeaK) ja ekspressiivistä taideterapiaa (Ihmissuhdetyö ry). Sari on toiminut ohjaajana ja kouluttajana, kulttuurisihteerinä ja festivaalituottajana sekä kirjoittanut yhdenvertaisuudesta taiteen alalla eri julkaisuihin kotimaassa ja kansainvälisesti. Kulttuuria kaikille -palvelun juuret ovat Sarin museoalalla tekemässä vammaisten ihmisten oikeuksiin liittyvässä saavutettavuustyössä. Sari työskentelee Kulttuuria kaikille -palvelussa osa-aikaisesti etenkin kehittämishankkeissa, joissa parannetaan kulttuuripalvelujen toimivuutta toimintarajoitteisille ihmisille.

sari.salovaara@cultureforall.fi
Puh. 040 931 3958Arlenella on pitkä musta hiukset. Hän hymyllee ja hänellä on violetti mekko päälle.

Arlene Tucker 

Arlene Tuckerin sosiaalisesti sitoutunut työ hyödyntää käännöstutkimusta, semiotiikkaa ja feminismiä. Hän toimii tällä hetkellä moninaisuusasiantuntijana Kulttuuria kaikille –palvelussa, huolehtii moninaisuusagenttiverkostosta, ja johtaa hanketta Moninaisuus kuntien taide- ja kulttuuritoiminnan lähtökohtana 2025. Moninaisuusagentti-toiminnan tavoitteena on lisätä tietoisuutta menneestä ja nykyhetkestä, ja sen myötä siirtyä eteenpäin ja työskennellä yhä tehokkaammin kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa. Arlene työskentelee myös taiteilijana, kouluttajana ja moninaisuusagenttina toteuttaen installaatioita ja dialogiin perustuvia teoksia. Arlenella on elokuva-, video- ja maalaustaiteiden kandidaatin tutkinto (Savannah College of Art and Design) ja maisterin tutkinto semiotiikasta (Tarton yliopisto) ja opettajan todistus Helsingin yliopistosta. 

arlene.tucker@cultureforall.fi 
Puh. 045 116 0518 


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin