Ohita navigaatio

Anna Litewka-Anttolainen

Anna Litewka-Anttolainen.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: kulttuuritapahtumat ja -tuotanto, elokuva- ja mediakasvatus, nuorten osallisuus.

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: puola, suomi, englanti.

Anna Litewka-Anttolaisella on maisterin tutkinto Adam Mickiewiczin yliopistosta Poznanista, Puolan ja antiikin kielten tutkimuksen tiedekunnasta, sekä ylempi korkeakoulututkinto luovien alojen kulttuurituotannosta Oulun ammattikorkeakoulusta. Hän on humanisti ja kulttuurituottaja, joka osallistuu aktiivisesti taide- ja kulttuurialan monimuotoisuuden, maahanmuuttajien osallisuuden ja kulttuurisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen.

Anna on erityisen kiinnostunut projekteista, joiden tavoitteena on kehittää uusia, innovatiivisia ja luovia lähestymistapoja monimuotoisuuden ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun edistämiseksi sekä kehittää paikallisten kulttuurilaitosten strategista yhteistyötä eri maahanmuuttajayhdistysten ja niiden yhteisöjen kanssa. Anna on Oulun kaupungin siirtolaisneuvoston jäsen.

Anna on sertifioitu Kulttuurisen moninaisuuden ja kestävän kehityksen Dialogikortit -työpajojen fasilitaattori.

Anna on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Peace Education Institute, Finnish National Opera and Ballet, The City of Oulu General Cultural Services, The Aine Art Museum, Jazz Finland, Oulu Urban Culture, Oulu International Children's and Youth Film Festival, UrbanApa, Oulu2026

Yhteystiedot: anialitewka(a)gmail.com

Anna Litewka-Anttolaisen profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin