Ohita navigaatio

Toimiston saavutettavuus

Tällä sivulla kerrotaan toimistomme saavutettavuudesta.

Tulethan tuoksutta

Pyydämme tapahtumiemme osallistujia, vieraitamme ja henkilökuntaa saapumaan toimistollemme ja tapahtumiimme ilman hajuvesiä, partavesiä ja muita hajusteita. Käytämme toimistollamme hajusteettomia käsisaippuoita ja siivousaineita.

Suomessa on noin puoli miljoonaa tuoksuherkkää henkilöä, joille vieruskaverin voimakkaat tuoksut voivat aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia tai muita oireita. Hajusteiden vähentäminen on pieni teko, jolla voit helpottaa muiden oloa. Kiitokset huomaavaisuudesta!

Saapuminen toimistolle

Kulttuuria kaikille -palvelun toimisto sijaitsee Kaapelitehtaalla. Käyntiosoite on Tallberginkatu 1, sisäpiha, D-porras, 5. kerros, 00180 Helsinki. (Postiosoite on Tallberginkatu 1/48, 00180 Helsinki.)

Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Tallberginkadun kautta Kaapelitehtaan sisäpihalle, D-portaan eteen.

Jos saavut metron tai raitiovaunupysäkin suunnasta, lyhin reitti on kulkea Kaapelitehtaan uuden Lasipihan läpi sisäpihalle. Metron suunnasta tullessa Lasipihalle on esteetön sisäänkäynti oikealla puolella, oven voi avata painikkeella. Kuitenkin sisäpihan puoleisia ovia ei ole automatisoitu ja ne ovat raskaat avata. Jos tarvitset apua ovien avaamisessa, pyydä apua Kaapelitehtaan infosta Lasipihalla (avoinna klo 11-19). Voit tarvittaessa soittaa infoon, puh. 0947638300. Jos info ei ole auki, voit soittaa Kulttuuria kaikille -palvelun henkilökunnalle (esim. Outi Salonlahti, puh. 040 963 9908, katso myös muut yhteystietomme).

Jos tulet Tallberginkadun kautta sisäpihalle, reitillä ei ole ovia ennen D-porrasta.

ISA-tunnus

Esteetön sisäänkäynti

D-portaan vasemmalta puolelta on kulku hissiin, jolla pääsee suoraan toimistomme oven eteen, 5. kerrokseen. Toimiston sisäänkäynti on esteetön, mutta ovi on lukossa, soitathan ovikelloa.

Puutteet hissin esteettömyydessä

  • Hississä on katutasossa automaattisten ovien lisäksi ulko-ovet, jotka voivat olla kiinni (ei lukossa). Ulko-ovien avauskahva on raskas ja 1480 mm korkeudessa. Jos tarvitset apua ovien avaamisessa, soita Kulttuuria kaikille -palvelun henkilökunnalle (esim. Outi Salonlahti, puh. 040 963 9908, katso myös muut yhteystietomme).
  • Hissin sisällä painikkeet ovat 970-1350 mm korkeudella.


ISA-tunnus valkoinen neliö, jossa musta teksti

Esteetön wc

Toimistossamme ei ole esteetöntä wc:tä.

D-portaan esteetön wc

Esteetön wc, oikealla tilaa.Toimistomme sijaitsee D-portaassa. D-portaan kellarissa (0. kerros) sijaitsee yksi esteetön wc. Wc on yksipuolisesti käytettävä (istuimen vieressä on vapaata tilaa ainoastaan oikean käden puolella).

0. kerrokseen pääsee suoraan toimistomme edestä tilavalla ja esteettömällä hissillä. Reitillä on yhdet raskaat palo-ovet, muuten kulku on esteetön.

C-portaan esteetön wc

Esteetön wc, tilaa vasemmalla

Toinen esteetön wc sijaitsee Kaapelitehtaan C-portaassa 1. kerroksessa. C-portaan wc on yksipuolisesti käytettävä (istuimen vieressä on vapaata tilaa ainoastaan vasemman käden puolella).

Kulku esteettömään wc-tilaan sisäkautta on esteetön, paitsi 5. kerroksen käytävillä on kiinni olevia raskaita palo-ovia. C-rapun läheisyydessä on tilava tavarahissi. Hissin painikkeet ovat korkealla (1000-1420 mm) ja hississä on raskas ovi sekä vieteriovi.

Esteettömään wc-tilaan pääsee myös pääovesta (C-portaan vasemmalla puolella) Kaapelitehtaan sisäpihan kautta luiskaa pitkin (kaltevuus noin 11 %).


C-portaan esteettömän wc:n puutteet

  • Vapaata tilaa (istuimen, oven ja lavuaarin välissä) on vain 1060 mm halkaisijalta
  • Oven vedin, lavuaari, naulakko, wc-paperiteline, lankavedin, käsipyyhkeet ja saippuateline on sijoitettu korkealle (keskimäärin metrin korkeudella).

Esteettömän pysäköinnin symboli: P-kirjain ja pyörätuoli

Esteettömät autopaikat

D-portaan läheisyydessä on kaksi esteetöntä autopaikkaa, joissa pysäköintiaika on rajoitettu neljään tuntiin. Autopaikkojen leveydet ovat vain 2950 mm ja 3050 mm. 
ISA-tunnus

Esteetön kulku

Toimistossa on esteetön kulku, paitsi ovien kulkuaukkojen leveys on vain 830 mm.
Keittiökomero ei ole esteetön.


 

Induktiosilmukan symboli

Induktiosilmukka

Neuvotteluhuoneeseen tai muualle toimistoon voi tarvittaessa asentaa kannettavan induktiosilmukan.

 

 

 

Avustavien koirien symboli

Avustavat koirat

Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme. Toimistossa työskentelee säännöllisesti avustavia koiria.Lisätietoja toimistomme saavutettavuudesta:

Outi Salonlahti, 040 963 9908, outi.salonlahti@cultureforall.fi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin