Ohita navigaatio

Adriana Minhoto

Adriana Minhoto.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: kulttuurienvälinen viestintä, kulttuuriperimä lapsuudessa, monikielisyys, globaalikasvatus, monikulttuuriset yhteisöt

Yhteystiedot: driminhoto@gmail.com

Työkielet: englanti, espanja ja portugal.

Adriana Minhoto on viestinnän ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden työkokemus painetussa ja verkkomediassa. Hän on erikoistunut ympäristöhallintoon, kestävään kehitykseen ja kulttuurienväliseen viestintään.

Kulttuurienvälisen viestinnän opinnot antavat Adrianalle työkaluja tarkastella kulttuurisesti monimuotoisten ryhmien ja yhteisöjen kommunikaatiota sekä ymmärtää ja tehdä näkyväksi kulttuurisen moninaisuuden arvoa. Hänen osaamisensa auttaa myös globalisoituneiden ja monikulttuuristen yhteiskunnallisten haasteiden visualisoinnissa. Hän tuottaa monikulttuurisia työpajoja vaihtuviin tilanteisiin ja kannustaa ihmisiä aktiiviseen reflektointiin.

Adriana on myös Suomen portugalin kielen opettajien liiton hallituksen jäsen, ja hän on tehnyt yli kahden vuoden ajan vapaaehtoistyötä portugalin kielen edistämiseksi lasten käyttämänä kielenä. Vuonna 2019 toimi vapaaehtoisena osana Kolibrí Festivaalia. Vuosina 2020–2022 Adriana on toiminut Kulttuurikeskus Ninho ry:n ja sen projektien viestintäpäällikkönä.

Kuva: Lidiane Santiago

Adriana Minhoto LinkedInissä


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin