Ohita navigaatio

Jaana Denisova

Jaana Denisova.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: kulttuurienvälinen viestintä, sosiaalinen osallisuus ja osallistavat käytännöt, kulttuurinvälitys, kulttuurituotanto.

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: englanti, suomi, venäjä

Jaana on kääntäjä, viestintäasiantuntija, kulttuurituottaja ja moninaisuusagentti. Hän on suorittanut kielitieteen tutkinnon Pietarissa ja valmistunut Eurooppa-opinnoissa johtamisen maisteriksi Centre International de Formation Européennesta (Kansainvälinen eurooppalaisen koulutuksen keskus CIFE). Hän on myös suorittanut vuoden mittaisen kulttuurijohtamisen ohjelman Humakin ammattikorkeakoulussa.

Jaanan asiantuntemus on monialaista. Hän on ollut aktiivisesti mukana edistämässä kulttuurienvälistä vuoropuhelua, verkostoituneisuutta, kulttuurista yhdenvertaisuutta ja osallistavia toimintamalleja muun muassa kansainvälisessä Agents of Change: Mediating Minorities -projektissa, Tampereen kulttuurienvälisen taiteen yhteisössä, Reside/Sustain-projektissa (osa Helsinki International Artist Programme HIAP:n vaihto-ohjelmaa ’Connecting Points’) sekä yhteistyössä Kulttuurisäätiön ja Turun kaupunginteatterin kanssa.

Jaana on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Cultura Foundation, Korjaamo, City of Tampere, Turku City Theatre

Linkit: Jaana Denisova LinkedInissä

Yhteystiedot: jaanadenisova@gmail.com

Kuva: Zoi Ilina

Jaana Denisovan profiili englanniksi.


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin