Ohita navigaatio

Moninaisuusagentit

Haluaisitko kehittää työtäsi moninaisempaan ja inklusiivisempaan suuntaan? Kaipaatko moninaisuusajattelua organisaatioosi?

Moninaisuusagentit ovat kokeneita taide- ja kulttuurialan ammattilaisia, joilla on monikulttuurinen tausta, strateginen moninaisuusosaaminen sekä suomalaisen työetiikan tuntemusta. He tarjoavat taide- ja kulttuurialan toimijoille asiantuntijuutensa, ulkopuolisen silmän uusia näkemyksiä sekä käytännöllistä tukea inkluusion toteuttamisessa.

Moninaisuusagentit ovat valmiina tukemaan kulttuurilaitosten moninaisuustyötä ja Kulttuuria kaikille -palvelussa toivomme, että heidän osaamistaan hyödynnetään!

Listalla olevat agentit ovat osallistuneet Kulttuuria kaikille -palvelun, Globe Art Pointin ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen järjestämälle moninaisuusagentti-kurssille ulkomaalaissyntyisille ja -taustaisille taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja taiteilijoille.

Moninaisuusagentit, vuosikurssi 2022:


Moninaisuusagentit, vuosikurssi 2019:

Daria Agapova

Pablo Alvarez

Anastasia Artemeva

Laura Gazzotti

Anna Litewka-Anttolainen

Martina Marti

Kemê Pellicer

Sadjad Shokoohi

Tatiana Solovieva

Ilaria Tucci

Arlene Tucker

Sheung Yiu


Agentit kurssitodistukset ja ruusut käsissään.

Moninaisuusagentti-kurssin valmistujaiset joulukuussa 2019. Takarivissä vasemmalta oikealle: Sadjad Shokoohi, Pablo Alvarez, Laura Gazzotti, Anastasia Artemeva, Kemê Pellicer, Daria Agapova, Tatiana Solevieva, Ilaria Tucci. Eturivissä vasemmalta oikealle: Arlene Tucker, Martina Marti (kurssin koordinaattori), Sheung Yiu.


Moninaisuusagenttien vuosikurssi 2019 oli osa Opetushallituksen rahoittamaa Avaus. Toimijasta mentoriksi -hanketta. Avaus -hanke päättyi vuoden 2019 lopussa.

Kurssin tavoitteena oli tarjota työkaluja taide- ja kulttuurikentän moninaisuuden kehittämiseen.

Kurssilla käsiteltiin moninaisuuteen liittyviä aiheita, tutustuttiin taide- ja kulttuurikenttään sekä taidepolitiikkaan Suomessa ja tarjottiin mahdollisuus tehdä konkreettista moninaisuustyötä yhden laitoksen kontekstissa. Osallistujia pyydetiin tuomaan aktiivisesti omaa osaamista ryhmään ja tarjoamaan toisilleen sparrausta.

Kurssille osallistui 11 taide- ja kulttuurialan ammattilaista. He valikoituivat open call -haun kautta maaliskuussa 2019. 

Lue lisää Avaus -hankkeesta verkkosivuillamme.

Moninaisuus-agenteista lisätietoja englanninkielisellä sivullamme.


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin