Ohita navigaatio

Julkishallinto

Linkkien toimivuus tarkistettu viimeksi 8.1.2016.

Kulttuurikeskus Caisa

Kulttuurikeskus Caisan tavoitteena on tukea monikulttuurisen kaupungin suvaitsevaisuutta ja kehittymistä. Kulttuurikeskus Caisassa järjestetään mm. erilaisia kulttuuritapahtumia.
caisa.fi


Maailman musiikin keskus

Maailman musiikin keskus on yksi Suomen musiikki-instituuteista. Sen tehtävänä on hankkia ja levittää tietoa maailman eri musiikeista monin eri tavoin. Sivuilla on mm. instituutin ylläpitämä luettelo ja esittely maahanmuuttajamuusikoista ja heidän yhtyeistään, Immigres.
globalmusic.fi

Queer-reitti taidekokoelmiin

Valtion taidemuseon Taidekokoelmat-verkkopalvelussa on nähtävillä queer-reitti. Queer on englanninkielen sana, joka tarkoitti alun perin omituista, kummallista tai normien vastaista. Nykyään queer ymmärretään normien kyseenalaistamisena ja haastamisena.
Queer-reitti kokoelmiin: kokoelmat.fng.fi

Tasa-arvotiedon keskus Minna

Tasa-arvotiedon keskus Minna kokoaa ja välittää tietoa sukupuolten tasa-arvosta ja siihen liittyvästä tutkimuksesta. Keskus palvelee laajaa käyttäjäkuntaa: viranomaisia, poliitikkoja, tasa-arvotoimijoita ja järjestöjä, opiskelijoita ja tutkijoita, mediaa-ja ylipäätään tasa-arvoasioista kiinnostuneita. Minna Canthin mukaan nimetty keskus on valtakunnallinen yksikkö, joka tekee sekä kotimaista että kansainvälistä yhteistyötä.
minna.fi

Yhdenvertaisuusvaltuutettu

Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävä on edistää yhdenvertaisuutta ja puuttua syrjintään. Yhdenvertaisuusvaltuutettu on itsenäinen ja riippumaton viranomainen.
Yhdenvertaisuusvaltuutetun verkkosivut syrjinta.fi


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin