Ohita navigaatio

Osallistu yhdenvertaisuuskyselyyn

Syksyn 2018 aikana Kulttuuria kaikille -palvelu laati ensimmäisen yhdenvertaisuussuunnitelmansa. Osana suunnitelman laatimista olemme tehneet yhdenvertaisuuskyselyn. Kyselyn tarkoitus on kartoittaa, miten yhdenvertaisuus toteutuu toiminnassamme tällä hetkellä suhteessa käyttäjiin. 

Toivomme mahdollisimman monen vastaavan kyselyn, jotta kyselyn tulos olisi tarpeeksi kattava. Kysely on tarkoitettu sekä organisaatioiden edustajille että yksityishenkilöinä toimiville tahoille. Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti eikä sinua voi tunnistaa vastauksista. Palautteesi on meille tärkeä!

Vastaathan kyselyyn mieluiten heti, mutta viimeistään 7.9.2018. Vastaamiseen menee noin 5-15 minuuttia. Kiitämme sinua lämpimästi jo etukäteen vastauksistasi!

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Yhdenvertaisuussuunnitelma on suunnitelma siitä, kuinka Kulttuuria kaikille -palvelu työnantajana ja omassa toiminnassaan edistää yhdenvertaisuutta sekä ehkäisee ja puuttuu syrjintään.

Vuoden 2015 alusta voimaan tullut yhdenvertaisuuslaki velvoittaa valtion ja kuntien lisäksi koulutuksen järjestäjät ja työnantajat tekemään yhdenvertaisuussuunnitelmat ja edistämään yhdenvertaisuutta. Suunnitelman laatimisvelvollisuus koskee kaikkia vähintään 30 henkilöä työllistäviä työnantajia. Kulttuuria kaikille -palvelu laatii oman suunnitelmansa arvioidakseen omaa toimintaansa sekä sisäisesti että ulkoisesti mutta myös tarjotakseen hyviä esimerkkejä yhdenvertaisuussuunnitelman laatimiseksi ja käytännön toteuttamiseksi.

Lue lisää yhdenvertaisuussuunnitelmasta ja sen laatimisesta Kulttuuria kaikille -palvelun sivuilta.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin