Ohita navigaatio

Vammainen ja viittomakielinen taiteilija, tervetuloa juhliin 2.6. Kulttuurikeskus Caisaan Helsinkiin!

Piirroskuva: kuusi erinäköistä ihmistä istuu pöydän ympärillä, lattialla istuu koira.
Kuvitus: Hanna Väätäinen.

Aika: perjantai 2.6.2023 klo 17-19

Paikka: Kulttuurikeskus Caisa (Kaikukatu 4 B, Helsinki), kokoushuone Maissi

Tilaa taiteilijuuteen -hanke ja X Dance Festival kutsuvat sinut tapaamaan toisia taiteilijoita, verkostoitumaan ja juhlistamaan taiteilijuutta rentoon illanviettoon. Tapahtuma on suunnattu erityisesti vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille, mutta kaikki taiteilijat ovat tervetulleita.

Juhlissa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa (ei alkoholitarjoilua). Vapaan seurustelun lisäksi juhlissa on myös lyhyt musiikkiesitys: RRE esiintyy noin klo 17.30.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Tapahtumassa on käytettävissä kaksi viittomakielen tulkkia.

Kulttuurikeskus Caisaan on esteetön sisäänkäynti Kaikukadulta. Caisan tiloihin pääsee Leipätehtaan sisäpihalta, jossa on mukulakiviä. Juhlatila on samassa kerroksessa kuin Kulttuurikeskus Caisan pääovet Kaikukadun ja sisäpihan puolella. Jos tarvitset apua paikalle löytämisessä, soita Riikka Hänniselle numeroon 050 308 0232. Sisätiloissa esteetön kulkumahdollisuus sekä tasaiset käytävät. Tiloissa on selkeitä opasteita. Tilassa on induktiosilmukka. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

Lisätietoja voit kysyä Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen projektijohtaja Maija Karhuselta, s-posti maija.karhunen@cultureforall.fi ja puh. 040 166 2827.

Tapahtuma Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen verkkosivuilla (tilaataiteilijuuteen.fi).

RRE

Tietoa esiintyjästä: "Taiteilijanimeni RRE koostuu sanoista Rikotaan Rajoja ja Elisa. Olenkin kehittänyt Rikotaan rajoja -tapahtuman. Olen tehnyt musikkia tietokoneella vuodesta 2015. 14.2.2021 julkaisin RnB-vaikutteisen pop-kappaleen Haaveita. Musiikki on kantava voimani ja osa identiteettiäni. Musiikki menee minulla tunteisiin ja kyynelkanaviin."

Tilaa taiteilijuuteen -hanke

Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen tavoitteena on vahvistaa vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden ammatillisia mahdollisuuksia ja yhdenvertaista asemaa taiteen alalla. Hankkeen toteuttaa Kulttuuria kaikille -palvelu vuosina 2022–2024 ja sen rahoittaa Koneen Säätiö. Lue lisää www.tilaataiteilijuuteen.fi.

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin