Ohita navigaatio

Vammainen ja viittomakielinen taiteilija, tervetuloa juhliin 2.6. Kulttuurikeskus Caisaan Helsinkiin!

Piirroskuva: kuusi erinäköistä ihmistä istuu pöydän ympärillä, lattialla istuu koira.
Kuvitus: Hanna Väätäinen.

Aika: perjantai 2.6.2023 klo 17-19

Paikka: Kulttuurikeskus Caisa (Kaikukatu 4 B, Helsinki), kokoushuone Maissi, 2. kerros

Tilaa taiteilijuuteen -hanke ja X Dance Festival kutsuvat sinut tapaamaan toisia taiteilijoita, verkostoitumaan ja juhlistamaan taiteilijuutta rentoon illanviettoon. Tapahtuma on suunnattu erityisesti vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille, mutta kaikki taiteilijat ovat tervetulleita.

Juhlissa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa (ei alkoholitarjoilua). Vapaan seurustelun lisäksi juhlissa on myös lyhyt musiikkiesitys.

Ei ennakkoilmoittautumista. Tapahtumassa on käytettävissä kaksi viittomakielen tulkkia.

Kulttuurikeskus Caisaan on esteetön sisäänkäynti Kaikukadulta. Caisan tiloihin pääsee Leipätehtaan sisäpihalta, jossa on mukulakiviä. Sisätiloissa esteetön kulkumahdollisuus sekä tasaiset käytävät. Tiloissa on selkeitä opasteita. Kokoushuone Maissi on 2. kerroksessa, jonne on hissi. Tilassa on induktiosilmukka. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

Lisätietoja voit kysyä Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen projektijohtaja Maija Karhuselta, s-posti maija.karhunen@cultureforall.fi ja puh. 040 166 2827.

Tapahtuma Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen verkkosivuilla (tilaataiteilijuuteen.fi).

Tilaa taiteilijuuteen -hanke

Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen tavoitteena on vahvistaa vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden ammatillisia mahdollisuuksia ja yhdenvertaista asemaa taiteen alalla. Hankkeen toteuttaa Kulttuuria kaikille -palvelu vuosina 2022–2024 ja sen rahoittaa Koneen Säätiö. Lue lisää www.tilaataiteilijuuteen.fi.

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin