Ohita navigaatio

Laura Gazzotti

Laura Gazzotti.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteetkulttuurituotanto, saavutettavuus, osallisuus ja syrjinnän vastaiset käytännöt lastenkulttuurialalla: kirjastot ja kulttuurikeskukset sekä alan ihmisten/organisaatioiden/aloitteiden verkottaminen ja yhdistäminen, monikielisyys ja monikielisyys taiteessa, lastenkirjallisuudessa ja tieteessä, esityksen tutkimus lastenkirjallisuudessa ja lastenkirjakokoelmat yleisissä kirjastoissa.

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: espanja, portugali,  englanti

Minulla on taiteen maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta ja Buenos Airesin yliopiston epäviralliseen koulutukseen erikoistunut kasvatustieteiden tutkinto. Olen asiantuntija prosessijohtoisessa kulttuurituotannon kehittämisessä, joissa keskityn monimuotoisuuteen ja lastenkulttuuriin. Rakennan kulttuurienvälisiä, monitieteisiä, sukupolvien välisiä ja monikielisiä tiloja ja tapahtumia lastenkulttuurin sekä monimuotoisuuden ympärille, eri taustaisille lapsille ja heidän perheilleen sekä ammattiyleisölle.

Valmistuttuani vuonna 2004 olen työskennellyt freelance-kulttuurituottajana Helsingissä ja erikoistunut luomaan pääkaupunkiseudun kulttuurikeskuksiin ja kirjastoihin tapahtumia, jotka edistävät osallisuutta, keskinäistä ymmärrystä, yhdenvertaista kohtelua ja kunnioitusta varhaisesta iästä lähtien.

Laura on sertifioitu Kulttuurisen moninaisuuden ja kestävän kehityksen Dialogikortit -työpajojen fasilitaattori.

Laura on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Svenska Kulturfonden, Helmet, Vantaa City: Children's Culture Direction, Kotka City: Children's Culture Direction, Oulu City: Children Culture Direction &Tampere City: Children Culture Direction, Globe Art Point, Finnish Ibero-American Institute, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Helsinki Tram Museum.

Yhteystiedot: laura.gazzotti@gmail.com

Lauran kirjoitus moninaisuusagenttien blogisarjassa:
Laura Gazzotti & Andréa Santos Brito: Improving diversity in children's culture: the experience of Kulttuurikeskus Ninho through Kolibrí Festivaali

Laura Gazzottin profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin