Ohita navigaatio

Vuosikokous ja keskustelutilaisuus Yhdenvertainen taidekenttä: mahdoton yhtälö?

Kulttuuria kaikille -palvelun logo.

Tervetuloa Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n vuosikokoukseen ja sitä edeltävään keskustelutilaisuuteen Yhdenvertainen taidekenttä: mahdoton yhtälö? perjantaina 10.5.2019 klo 12 alkaen! 

Tilaisuus järjestetään Luckanin uusissa tiloissa osoitteessa Yrjönkatu 27, Amos Andersonin taidemuseon entisissä tiloissa Helsingissä. Ennen keskustelutilaisuuttaa on mahdollista osallistua tutustumiskierrokseen Luckanin toimitiloihin toiminnanjohtaja Karl Norrbomin johdolla. 

Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja/tai siihen edeltävään keskustelutilaisuuteen sekä opastukseen ma 6.5. mennessä täältä.

Keskustelutilaisuudessa kysytään, minkälainen on yhdenvertainen taiteilijapolku - erityisesti vammaisten taiteilijoiden näkökulmasta. Keskusteluun osallistuu hankejohtaja Katriina Rosavaara (Vertaistaiteilija-hanke), taiteilijat Aleksi Pietikäinen ja Juhani Rusanen sekä Kulttuuria kaikille -palvelun erityisasiantuntija Sari Salovaara. Moninaisuuskouluttaja Martina Marti alustaa keskustelua esittelemällä yhdistyksen tietokortteja koskien yhdenvertaista taidepolkua. Keskustelutilaisuus on suomeksi, mutta vuosikokous on englanniksi.

Vuosikokouksessa valitaan yhdistykselle uusi puheenjohtaja ja neljä varsinaista jäsentä sekä varsinaisille jäsenille mahdolliset varajäsenet. Erovuorossa 2019 ovat puheenjohtaja Tiina Rosenberg, varsinaiset jäsenet Cecilia McMullen (Luckan rf), Tuuli Rajavuori (Suomen museoliitto ry), Roger Renman (Kansalaisopistojen liitto KoL) ja Tomi Purovaara (Globe Art Point ry) sekä varajäsenet Mika Hakala (Kansalaisopistojen liitto KoL) ja Sepideh Rahaa (Globe Art Point ry). Rosenberg on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä puheenjohtajan tehtäviin, mutta kaikki muut erovuorossa olevat järjestöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa jatkaa hallitustyötä.

Tilintarkastuskertomus ja tilinpäätös 2018 on jaossa tilaisuudessa. 

OHJELMA 

12.00 Tutustumiskierros Luckanin tiloihin, Luckanin toiminnanjohtaja Karl Norrbom 

12.30 Kahvitarjoilu 

13.00 Keskustelutilaisuus Yhdenvertainen taidekenttä: mahdoton yhtälö? 

Moninaisuuskouluttaja Martina Marti alustaa keskustelua esittelemällä yhdistyksen tietokortteja koskien yhdenvertaista taidepolkua 

Paneelikeskustelu: hnakejohtaja Katriina Rosavaara, taiteilijat Aleksi Pietikäinen ja Juhani Rusanen sekä erityisasiantuntija Sari Salovaara 

Yllätysohjelma 

14.00 Vuosikokous 

Saavutettavuus 

Iltapäivän ohjelma on englanninkielinen (ja tarpeen mukaan keskustelua tulkataan suomeksi). Luckanin tilat on esteettömät, tilassa on tarpeen mukaan induktiosilmukka ja avustavat koirat ovat tervetuloa. Esteetön sisääntulo sijaitsee pääoven eteläpuolella, nurkan takana Yrjönkadulta Kukontorille johtavan pienen käytävän varrella. Soita toiminnanjohtajalle Rita Paqvalén, 040 674 3528, niin hän tulee avaamaan. 

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin