Ohita navigaatio

Kulttuuria kaikille -palvelu hakee viestintäharjoittelijaa, haku päättyy 14.1.2022

Ajankohtaista-osion kuvituskuva, jossa on kellotaulu.

Etsimme tiimimme määräaikaista ja osa-aikaista (50 %) viestintäharjoittelijaa ajalle 1.2.2022–31.5.2022.

Olet luova ja hyvä kirjoittaja, innostut yhdenvertaisuuskysymyksistä ja olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan taiteeseen ja kulttuuriin sekä mahdollisuuden kehittää omaa saavutettavuus- ja moninaisuusosaamista. 

Viestintäharjoittelija vastaa Kulttuuria kaikille -palvelun viestinnän tehtävistä, mm. verkkosivujen päivittämisestä ja kehittämisestä, uutisten ja uutiskirjeiden laatimisesta, sähköpostilistan ylläpitämisestä sekä kampanjaviestintään, kuten Olen antirasisti -kampanjaan osallistumiseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi harjoittelija vastaa erilaisten tapahtumien, kuten Satakielikuukauden viestinnästä ja tukee Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelu Kaikukeskusta viestintätehtävissä. Viestintäharjoittelija työskentelee toiminnanjohtajan alaisuudessa ja osallistuu Kulttuuria kaikille -palvelun muuhun toimintaan. 

Tehtävä edellyttää soveltuvia korkeakouluopintoja, kokemusta viestinnällisistä tehtävistä sekä syvää kiinnostusta taide- ja kulttuurikenttään. Kokemus viestinnän saavutettavuuden edistämisestä ja yhdenvertaisuuskysymyksistä luetaan eduksi.

Hakijalta edellytetään lisäksi erinomaista suomen ja ruotsin kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti, sekä vahvaa englannin kielen osaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä, kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn sekä kokemusta viestinnästä.

Kulttuuria kaikille -palvelu on sitoutunut edistämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, inkluusiota, saavutettavuutta ja moninaisuutta kaikessa toiminnassaan, myös uusien työntekijöiden rekrytoinneissa. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan sukupuolesta tai sukupuoli-identiteetistä, etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. 

Puolipäiväisen harjoittelun palkka on 1000 euroa/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti perjantaihin 14.1.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Työhaastattelut järjestetään 19. ja 24.1.2022. Valinnasta ilmoitetaan 25.1.2022. Työ alkaa tiistaina 1.2. tai sopimuksen mukaan myöhemmin helmikuussa. 

Lisätietoja antaa Kulttuuria kaikille -palvelun toiminnanjohtaja Rita Paqvalén 3.1. tai 7.1. klo 9–11 p. 040-674 3528 tai rita.paqvalen(at)cultureforall.fi.

Tietosuoja

Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä. Emme käytä antamiasi tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tähän rekrytointiin ja poistamme kaikki tietosi vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä. 

Kun lähetät hakemuksesi, kirjoita viestisi alkuun, että annat suostumuksesi lähettämiesi henkilötietojen käsittelyyn Kulttuuria kaikille -palvelun tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilman suostumusta emme voi käsitellä hakemustasi. HUOM! Ethän kirjoita henkilötunnustasi tai tarkkaa syntymäaikaasi hakemukseesi tai ansioluetteloosi! Emme tarvitse tätä tietoa. 

Työt suoritetaan pääasiasiallisesti etänä, mutta osa Kulttuuria kaikille -palvelun toimistolla Kaapelitehtaalla Helsingissä (Tallberginkatu 1). Toimistoon on esteetön kulku. Tästä löydät lisätietoa toimiston saavutettavuudesta. Toimistossa työskentelee säännöllisesti yksi avustajakoira.

Työtilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla os. Tallberginkatu 1, Helsinki. Tietoa toimiston saavutettavuudesta. 

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Läs annonsen på svenska här.

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin