Ohita navigaatio

Vammaiset ja viittomakieliset taiteilijat, tervetuloa taiteilijatapaamiseen to 25.8. klo 18-20 verkossa!

Piirroskuvassa leijuu puhekuplia, joita kannattelevat monenlaiset kädet, pitkät, lyhyet, ohuet, paksut, valkoiset, mustat. Jotkut puhekuplat ovat tyhjiä, joissakin on kuviointia. Muutamasta kuplan ja käden yhdistelmästä tulee mieleen kuin ennustaja hieroisi kädellään kristallipalloaan. Kuvitus on tehty mustalla musteella ja tussilla sekä vaaleanpunaisella vesivärillä.
Kuvitus: Hanna Väätäinen.

Tervehdys taiteilija,

Kulttuuria kaikille -palvelu ja Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry järjestävät sarjan taiteilijatapaamisia vuosina 2022-2023. Ensimmäisen tapaamisen järjestimme toukokuussa. Nyt toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi toiseen tapaamiseen, joka pidetään verkossa torstaina 25.8. klo 18-20! Alustana toimii tällä kertaa Zoom. 

Kutsumme mukaan etenkin vammaiseksi tai viittomakieliseksi itsensä kokevia taiteilijoita, mutta kaikki vertaistuesta ja yhteistyöstä kiinnostuneet taiteilijat ovat tervetulleita. Jatkamme aiemmalla oman taiteilijaidentiteetin vahvistamisen teemalla. Olet tervetullut mukaan, vaikket olisi osallistunut ensimmäiseen tapaamiseen toukokuussa.

Keskustelemme yhdessä ja pienryhmissä. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteitamme. Tapaamisen kielet ovat suomi ja suomalainen viittomakieli, myös englantia voi käyttää. Tapaamisessa on viittomakielen tulkkaus.

Ilmoittaudu Johanna Mattilalle sähköpostitse johanna@lalunes.com tiistaihin 23.8. mennessä. Saat sähköpostiisi Zoom-linkin. Voit olla yhteydessä Johannaan sähköpostitse tai puhelimitse, puh. 044-0469548,  mikäli sinulla on jotain tapaamiseen liittyviä kysymyksiä.

Odotamme innolla! 

terveisin, Johanna Mattila ja Maija Karhunen

Taiteilijatapaaminen on osa Kulttuuria kaikille -palvelun hanketta Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus, jonka rahoittaa Koneen Säätiö.


Koneen Säätiön logo.


Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry:n logo.

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin