Ohita navigaatio

Tal Riva Theodorou

Tal Riva Theodorou.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: Musiikki, orkesteri, integraatio, kulttuurienvälinen kommunikaatio, sovittelu, tiedostamattomat ennakkoluulot ja konfliktien ratkaisu

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: englanti, heprea ja saksa

Tal Riva Theodorou on ammattimuusikko ja alttoviulisti, jolla on musiikin maisterin tutkinto Hochschule für Musik Hanns Eislerista Berliinistä. Hän on esiintynyt yli 20 vuoden ajan orkesteri- ja kamarimusiikin muusikkona. Tal tekee freelancerina yhteistyötä Radion sinfoniaorkesterin, Helsingin kaupunginorkesterin, Kansallisoopperan ja -baletin orkesterin, Berliinin radion sinfoniaorkesterin ja Turun filharmonisen orkesterin kanssa ja hän on West Eastern Divan Orchestran jäsen. Kapellimestareista hän on soittanut mm. Daniel Barenboimin, jo edesmenneen Pierre Boulezin ja Manfred Honeckin johdolla.

Monimuotoisuusagenttina Tal on tehnyt yhteistyötä Dörren by Luckanin kanssa ja luonut klassisten muusikoiden integraatiota edistävän projektin nimeltä "Music Mingling". Tällä hetkellä hän opastaa myös kansainvälistä FIMValencia-musiikkifestivaalia Espanjassa moninaisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja osallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Tal on sertifioitu Kulttuurisen moninaisuuden ja kestävän kehityksen Dialogikortit -työpajojen fasilitaattori.

Tal on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Luckan, FIMValencia, West-Eastern Divan Orchestra,  Huhtamäki

Linkit: Tal Riva Theodoroun LinkedIn

Talin kirjoitus moninaisuusagenttien blogisarjassa: "Tal Riva Theodorou: A Diversity Agent in the Making"

Tal Riva Theodorou profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin