Ohita navigaatio

Sadjad Shokoohi

Sadjad Shokoohi.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet:
kulttuurienvälisyys ja kulttuurienvälinen vuoropuhelu; yleisön kehittäminen; yhteiskunnallinen osallisuus ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus taiteen ja kulttuuritoiminnan avulla; identiteetit ja identiteetin rakentaminen verkossa; multimodaalisuus; kasvatus ja koulutus.

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: englanti

Sadjad (eli ”Sadi”) Shokoohi on helsinkiläinen tutkija, konsultti ja kouluttaja, joka työskentelee monimuotoisuuden, osallisuuden, kulttuurienvälisyyden ja strategisen yleisökehityksen käsitteiden parissa. Sadjadilla on jatkotutkinnot kulttuurienvälisissä opinnoissa ja kasvatustieteissä, ja hän on sertifioitu moninaisuusagentti (Kulttuuria kaikille -palvelun, Globe Art Pointin ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen koulutushanke) taiteen ja kulttuurin alalla Suomessa.

Yli vuosikymmenen ajan hän on tehnyt yhteistyötä koulutus-, taide- ja kulttuurijärjestöjen kanssa tarjoamalla koulutusta, arviointitietoja, poliittisia suosituksia ja toimintastrategioita sosiokulttuurisen osallisuuden sekä vähemmistöjen ja aliedustettujen ryhmien aseman parantamiseksi. Sadjadin yhteistyötahoihin kuuluvat muun muassa Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taideyliopisto, Cultura-säätiö, Vantaan kaupunki, Tampereen elokuvajuhlat, New Theatre Helsinki ja Helsingin kansainvälinen taiteilijaseura.

Sadjadin tärkeimpiä tutkimusintressejä ja työpajasisältöjä ovat kulttuurienvälisyys ja kulttuurienvälinen vuoropuhelu, taide ja kulttuuritoiminta sosiokulttuurisen osallisuuden keinona, multimodaalisuus/monikanavaisuus, identiteettikysymykset ja identiteetin rakentaminen verkossa.

Sadi on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: The Ministry of Education and Culture, Finland, University of the Arts Helsinki, Cultura Foundation, City of Vantaa, Tampere Film Festival, New Theatre Helsinki, Karkkilan kirjasto and Helsinki International Artists Association.

Yhteystiedot: sadjad.shokoohi(a)gmail.com

Sadjad Shokoohin profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin