Ohita navigaatio

Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi 2016

Foorumin logo

Saavutettavuus 3.0

Foorumi on kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään 2.-4.11.2016. Sen teemana ovat uudet luovat teknologiat taide- ja kulttuurikentällä sekä niiden mahdollisuudet edistää saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Valtakunnallisen foorumin seminaariosuus järjestetään 3.11. Mediakeskus Lumessa (Hämeentie 135 C, Helsinki). Foorumin ohjelmaan kuuluvat myös 2.11. järjestettävät ennakkotyöpajat ja tutustumiskäynnit eri organisaatioihin 4.11.

Kenelle?

Foorumi on tarkoitettu taide- ja kulttuurialan toimijoille, teknologian ja saavutettavuuden asiantuntijoille sekä kulttuurin käyttäjille ja muille kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ennakkotyöpajoihin ja seminaaripäivään viimeistään 14.10.2016. Ilmoittautumisohjeet.

Ohjelma

Foorumi on kolmipäiväinen tapahtuma. Foorumin ohjelma:

Ohjelmasisältöjä haettiin osittain avoimella haulla. Avoin haku on umpeutunut.

Kielet

Foorumin kielinä käytetään pääasiassa suomea ja englantia. Myös suomalaisella viittomakielellä on ainakin yksi puheenvuoro ja osassa pyöreän pöydän keskusteluista voi keskustella ruotsiksi.


Streamaus

Seminaaripäivän 3.11. ohjelma lähetetään suorana verkkolähetyksenä klo 9.00–10.45 sekä 13.00–16.00. Pääset streamaukseen tästä linkistä. Verkkolähetyksessä pyritään saamaan viittomakielen tulkkaus näkymään hyvin. Striimattavan ohjelman kielinä ovat suomi ja englanti, tarkista kunkin puheenvuoron kieli seminaarin ohjelmasta.

Tallenne


Saavutettavuus

Foorumista pyritään tekemään mahdollisimman saavutettava. Foorumin saavutettavuus

Käytännön tietoa

Käytännön tietoa

Järjestäjät

Foorumin järjestää Kulttuuria kaikille -palvelu yhteistyössä Evantian, Aalto-yliopiston (Media Factory), Helsingin Seniorisäätiön, Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n, SAMS:in (Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf), Suomen elokuvasäätiön, Tanssin talo ry:n, Tiedekeskus Heurekan ja lukuisten muiden organisaatioiden kanssa.

Foorumia rahoittavat opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto ja William Thurings stiftelse.

Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry järjestää joka toinen vuosi Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumin, jonka teemat vaihtelevat.
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin