Ohita navigaatio

Pablo Alvarez

Pablo Alvarez.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: Sosiaalinen koulutus, hyvinvointituotanto, muutoksen tekeminen

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: suomi, englanti ja espanja.

Pablo Alvarez on klovni, joka on erikoistunut osallistavaan taiteeseen sekä luovuuden ja taiteen hyödyntämiseen terveyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämisessä. Hänen taiteellisissa ja koulutusprojekteissaan painottuu seuraavien käsitteiden yhdistely: taide sosiaalisena käytäntönä, yhteisöllinen oppiminen, ei-hierarkkinen pedagogia, institutionaalinen mielikuvitus ja kokeellinen vuorovaikutus.

Tällä hetkellä hän on omistautunut kehittämään sosiaaliseen sirkukseen ja monimuotoisuuteen liittyviä varhaiskasvatuksen hankkeita, joiden kohderyhmä yltää 3 kuukauden ikäisistä 83-vuotiaisiin. Pablo työskentelee myös asiantuntijana monitieteisen Taiteen edistämiskeskuksen (TAIKE) Taiteen moninaisuuden toimikunnassa.

Samalla hän johtaa Marino Clown Companya, jonka projektit ovat osallistavia, mukautuvia, mukavia ja hauskoja ihmisille. ”Uskomme, että taide ja luovuus voivat auttaa murtamaan eroja, kannustamaan empatiaan ja tekemään ihmisistä onnellisempia. Yrityksen arvot ovat yhteistyö, saavutettavuus ja joustavuus.”

Pablo on saanut useita palkintoja (monikulttuurisesta taiteilijan työstä Helsingin kaupungilta, Espanjan Aragonian hallitukselta yhteiskunnallisen yrittäjyyden finalistina) ja muita tunnustuksia (muun muassa Taiteen edistämiskeskuksen ja Kulttuuriministeriön apurahoja).

Pablo on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Helsinki City, Culture Kids, Kauniainen City, University of Helsinki, Finnish Hospital Clown, ja muita

Yhteystiedot: Pablo Alvarezin LinkedIn -profiili

Kuva: Javier Broto

Pablo Alvarezin profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin