Ohita navigaatio

Tapahtumat ja festivaalit

Kuvakommunikaatiotaulut Ruisrockiin

Kuvakommunikointitauluja voi käyttää esimerkiksi festivaalivierailun suunnitteluun ja Ruisrockissa paikan päällä. Taulut on suunnitellut Papunet yhteistyössä Aistitalo Oy:n, Ruisrockin ja tietotekniikka- ja kommunikaatiokeskus Tikoteekin kanssa. Säätöä ja oivalluksia: miten tehtiin saavutettava seminaari. Case: Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi: Saavutettavuus 3.0

Artikkelissa käydään läpi seminaarin järjestämiseen liittyviä käytännön saavutettavuusratkaisuja esteettömästä seminaaritilasta tulkkauksiin ja viestintään. Esimerkkinä on Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi, joka toteutettiin 2.-4.11.2016. Artikkeli on julkaistu 2017.

Säätöä ja oivalluksia: miten tehtiin saavutettava seminaari [DOC]
Säätöä ja oivalluksia: miten tehtiin saavutettava seminaari [PDF]


Esteettömyys edellä

Julkaisu kokoaa yhteen hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja esteettömien ja saavutettavien tapahtumien järjestämisestä. Kirjoittajakunta koostuu kulttuuri- ja liikuntatapahtumien suunnittelijoista ja järjestäjistä, soveltavan liikunnan ja esteettömyyden ammattilaisista sekä varsinaisista tapahtumiin osallistuneista asiakkaista ja käyttäjäkunnan edustajista. Mukana on 14 artikkelia, jotka on jaoteltu teemojen mukaan kulttuuritapahtumiin ja luonto- ja liikuntatapahtumiin. Julkaisun ovat toimittaneet Suvi Vuorsola ja Kati Karinharju 2014.

Esteettömyys edellä (PDF, linkki Theseus-tietokantaan)


Esteetöntä festivaalielämää

Ruisrock on vuosina 2012-2013 kiinnittänyt erityistä huomiota tapahtuman saavutettavuuteen. Outi Salonlahti tutustui festivaalin saavutettavuusratkaisuihin. Julkaistu 2013.

Esteetöntä festivaalielämää [DOC]
Esteetöntä festivaalielämää [PDF]

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin