Ohita navigaatio

Haluatko moninaisuutta taide- ja kulttuurikentälle? Hae nyt muutoksen tekijäksi! Hakuaika 31.8.–12.9.

Piirretyssä harmaansävyisessä kuvassa taskulamppu, joka valaisee pienistä lehdenmuotoisista kuvioista koostuvan ympyrän.

Kulttuuria kaikille -palvelu ja Globe Art Point järjestävät syksyllä moninaisuusagenttikurssin “Strengthening & Advancing our anti-racist practices”. Kurssi alkaa 24.9., ja hakemukset on jätettävä viimeistään 12.9.2021.

Moninaisuusagentit käsittelevät monia haastavia ja ratkaisevia kysymyksiä, kuten rakenteellista rasismia sekä yhdenvertaisuutta ja saavutettavuutta koskevia puutteita. Moninaisuusagentit ovat muutoksentekijöitä ja organisoijia, jotka tarjoavat ajatusmalleja ja työkaluja, joiden avulla toimijat voivat työskennellä oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. 

Tässä moninaisuusagenttikurssin toisessa versiossa (Moninaisuusagentti 2.0) kiinnitetään erityistä huomiota rakenteellisen rasismin tunnistamiseen ja antirasististen menetelmien käyttöönottoon. Verkkokurssi sisältää luentoja, tapaamisia ja työpajoja sekä moninaisuusharjoitteluklinikan yhteistyössä paikallisen taide- ja kulttuurijärjestön kanssa.

Yhteistyössä Globe Art Pointin kanssa Kulttuuria kaikille -palvelu haluaa viedä kurssin laajemmalle yleisölle ympäri Suomea. Kurssia koordinoi Kulttuuria kaikille -palvelu, joka tukee suomalaista taide- ja kulttuurialaa yhdenvertaisuutta, osallisuutta, saavutettavuutta ja moninaisuutta koskevissa kysymyksissä.

Moninaisuusagenttikurssi on avoin ammattilaisille kaikilla taiteen ja kulttuurin aloilla, sekä freelancereille että taide- ja kulttuurilaitoksissa työskenteleville. Etsimme henkilöitä, joiden ammatillinen tausta on taiteessa ja kulttuurissa ja jotka ovat kiinnostuneita antirasistisista menetelmistä ja moninaisuudesta. Kurssin kieli on englanti - suomen kielen taito voi olla hyödyllinen, mutta sitä ei vaadita.

Kannustamme hakijoiksi tälle kurssille erityisesti maahanmuuttajataustaisia tai kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kurssikoordinaattori: moninaisuuskouluttaja Arlene Tucker, Kulttuuria kaikille -palvelu, arlene.tucker@cultureforall.fi, +358 40 634 1938 

Hakemukset on jätettävä viimeistään 12.9.2021. Hakemuslomakkeen löydät englanniksi täältä

Lisätietoja kurssista, aikataulusta ja hakumenettelystä löydät englanniksi täältä.


Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin