Ohita navigaatio

Ilaria Tucci

Ilaria Tucci.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: taidelähtöiset käytännöt ja menetelmät, lapset, teatteri ja esittävät taiteet, luova teollisuus, kulttuuritapahtumat.

Ilaria Tucci on teatterialan ammattilainen (näyttelijä, teatteritaiteen maisteri) ja rauhantutkija (Rauhan ja konfliktintutkimuksen maisteri). Ammatillisella polullaan hän on käyttänyt omia teatteritaiteen sovelluksiaan ihmisten välisen vuoropuhelun, osallistumisen, voimaantumisen, rauhanrakentamisen ja konfliktien käsittelyn välineenä.

Tammikuusta 2013 lähtien Ilaria on asunut Tampereella, jossa hän toimii Tampereen yliopiston tutkijana rauhan- ja konfliktitutkimuksen tohtoriohjelmassa. Hänen poikkitieteellisessä tutkimuksessaan yhdistyvät soveltava teatteri ja rauhantutkimus. Hän on väitellyt vuonna 2022 tutkimuksestaan "Community-based theatre as conflict transformation in Lampedusa: co-producing knowledge about life at the militarised border of Europe". Monimuotoisuusagenttina Ilaria on työskennellyt Tampereen elokuvajuhlien tiimissä (2019) ja Vantaan kaupungin Pessin lastenkulttuurikeskuksen kanssa (2021). Hän on työskennellyt myös monimuotoisuuden asiantuntijana opetus- ja kulttuuriministeriössä ja Taiteen edistämiskeskuksessa (2020, 2021).

Yhteystiedot: ilatucci(a)gmail.com

Kuva: Saara Partanen

Ilaria Tuccin profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin