Ohita navigaatio

Jäsenyhdistykset

Jäsenyhdistykset ovat sitoutuneet yhdistyksen visioon ja periaatteisiin. Jäsenet voivat yhdistyksen kautta oppia ja verkostoitua yhdenvertaisuus-, saavutettavuus- ja moninaisuuskysymyksissä.

Jäsen- ja hallitusyhteistyön kautta Kulttuuria kaikille -palvelu seuraa taide- ja kulttuurikentän tarpeita ja haasteita sekä viestii suoraan taide- ja kulttuuritoimijoille saavutettavuuteen ja moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja omasta toiminnastaan, tilaisuuksistaan ja aineistoistaan.

Jäsenet saavat muutaman kerran vuodessa jäsentiedotteen, jossa kerrotaan yhdistyksen ajankohtaisista uutisista. Lisäksi heille lähetetään tiedotteita esimerkiksi Kulttuuria kaikille -palvelun seminaareista ja uusista julkaisuista. Ilmoitattehan meille, mihin osoitteisiin haluatte tiedotteita! Jos haluatte seurata vielä tiiviimmin saavutettavuuteen ja moninaisuuteen liittyviä ajankohtaisia asioita kulttuurikentällä, kannattaa liittyä sähköpostilistallemme.

Kulttuuria kaikille -palvelu tekee yhteistyötä jäsenyhdistystensä kanssa (resurssien mukaan) myös koulutuksien ja seminaarien järjestämisessä, hankkeiden toteuttamisessa sekä erilaisten oppaiden, tarkistuslistojen ja muun tietomateriaalin tuottamisessa ja jalkauttamisessa. Jäsenten on myös mahdollista tilata koulutuksia palvelulta.

Jäsenorganisaatioiden edustajat voivat asettua ehdolle Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n hallitukseen.

Jäsenmaksuista päättää vuosikokous. Toistaiseksi jäsenyys on ollut maksutonta.

Tutustu jäsenorganisaatioihimme:

Perustajajäsenet

Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n perustajajäsenet ovat Finland Festivals ry, Lukukeskus ry, Suomen kirjastoseura ry, Suomen museoliitto ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry, Suomen Teatterit ry ja Teatterikeskus ry.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin