Ohita navigaatio

Arlene Tucker

Arlene Tucker.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: kuvataide, koulutus, semiotiikka, kulttuurienvälinen viestintä

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: suomi, englanti

Arlene Tuckerin sosiaalisesti sitoutunut työ hyödyntää käännöstutkimusta, semiootiikkaa ja feminismiä. Hän toimii tällä hetkellä moninaisuusasiantuntijana Kulttuuria kaikille -palvelussa ja oli Moninaisuusagentti 2.0 -kurssin koordinaattori. Kulttuuria kaikille -palvelun yhteistyössä Globe Art Pointin kanssa järjestämän Moninaisuusagentti 2.0 -kurssin tavoitteena on kouluttaa moninaisuusagentteja taide- ja kulttuurikentälle, jotka edistävät antirasistista työtä ja tarjoavat työkaluja moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen taide- ja kulttuurikentällä. Moninaisuusagentti-toiminnan tavoitteena on lisätä tietoisuutta menneestä ja nykyhetkestä, ja sen myötä siirtyä eteenpäin ja työskennellä yhä tehokkaammin kohti yhdenvertaista yhteiskuntaa.

Arlenen oma työskentelee taiteilijana, kouluttajana ja moninaisuusagenttina toteuttaen installaatioita ja dialogiin perustuvia teoksia. Arlenella on elokuva-, video- ja maalaustaiteiden kandidaatin tutkinto (Savannah College of Art and Design) ja maisterin tutkinto semiotiikasta (Tarton yliopisto) ja opettajan todistus Helsingin yliopistosta.

Tucker tulee monikulttuurisesta, monikielisestä ja etnisesti moninaisesta perheestä, ja se on tuonut hänelle näkemystä ja antanut motivaatiota etsiä tapoja toisten kuuntelemiseen ja rauhaomaisempaan yhdessä elämiseen. Sen lisäksi, että hän on juurtunut Taiwaniin ja Yhdysvaltoihin, hän on asunut Belgiassa, Tšekeissä ja Virossa. Tucker on asunut Suomessa vuodesta 2011.

Arlene on sertifioitu Kulttuurisen moninaisuuden ja kestävän kehityksen Dialogikortit -työpajojen fasilitaattori.

Linkit: Arlenen verkkosivutTranslations in Dialogue -verkkosivu

Yhteystiedot: arlene.tucker(a)cultureforall.fi

Juttu moninaisuusagenttien blogisarjassa: Greetings from Diversity Agent 2.0 course coordinator

Arlene Tuckerin profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin