Ohita navigaatio

Kemê Pellicer

Kemê Pellicer.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: Toimintamallien ja hyvien käytäntöjen kehittäminen sekä osallisuus taide- ja kulttuuriorganisaatioissa, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kulttuurienvälinen vuoropuhelu, osallisuus ja saavutettavuus, taide, kirjallisuus

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: englanti

Kemê on monitieteinen taiteilija, runoilija ja kulttuurityöntekijä, joka asuu Helsingissä. Hänen nykyinen taiteellinen käytäntönsä, jota tukee Taiteen edistämiskeskus (Taike), keskittyy identiteetin, taiteen, yhteisön ja intersektionaalisen feminismin risteämisiin sekä myytteihin avoimen lähdekoodin väylinä.

Moninaisuusagenttina ja kulttuurialan työntekijänä hän keskittyy sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja työskentelee kokonaisvaltaisesti kulttuurisen monimuotoisuuden, osallisuuden, yhtäläisen saavutettavuuden ja osallisuuden, muuttoliikkeen, antirasismin sekä taidealan hyvien käytäntöjen parissa.

Kemê on työskennellyt useiden hankkeiden, organisaatioiden ja muiden tahojen kanssa, joista muutamia ovat Globe Art Point, Suomen Taiteilijaseura, Kulttuuria kaikille -palvelu, Cupore, Kulttuurikeskus Caisa, Helsingin kaupunki, Espoon modernin taiteen museo Emma, Pohjoismainen kirjastoverkosto, Hanasaaren kulttuurikeskus, Helsingin taidemuseo HAM ja Pohjoismaiden taidetoimikunnat. Kemê toimii konsulttina, kouluttajana, työpajan/vuoropuhelun fasilitoijana, taiteellisen sisällön tuottajana, projektikoordinaattorina ja yksilö- sekä tiimityön ohjaajana.

Kemê on sertifioitu Kulttuurisen moninaisuuden ja kestävän kehityksen Dialogikortit -työpajojen fasilitaattori.

Kemê on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Globe Art Point ry, The Artists' Association of Finland,  Cupore, Catalysti ry, Cultural Center Caisa, Helsinki City, Espoo Museum of Modern Art-Emma, Suomen Tarinat museums partners, The Nordic Library Network, Hanaholmen Culture Center, Helsinki Art Museum-HAM, Pixelache festival, NODE center and The Nordic Arts Councils.

Linkit:
 www.onehatmanyheads.com

Yhteystiedot: keme@gmx.es, +358 45 263 8102

Kemên kirjoitus moninaisuusagenttien blogisarjassa:
On Critical Feedback - Deal with it (part 1/2)
On Critical Feedback - Deal with it (part 2/2)

Kemê Pellicerin profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin