Ohita navigaatio

Kulttuuria kaikille -palvelu

Kulttuuria kaikille on palvelu ihmisille, jotka tekevät kulttuuritoimintaa muille. Kulttuuria kaikille -palvelu auttaa sinua tekemään kulttuuritoimintaa, johon kaikkien ihmisten on helppo osallistua. Näiltä sivuilta löydät tietoa ja apua, kun haluat järjestää saavutettavaa kulttuuritoimintaa.

Kulttuuritoiminta voi olla millaista tahansa. Se voi olla yksittäinen tapahtuma, johon ihmiset tulevat nauttimaan kulttuurista. Se voi olla myös jokin jatkuva kulttuurialan palvelu. Käytämme näillä sivuilla sanaa kulttuuritoiminta kaikista kulttuuripalveluista, myös esimerkiksi museosta, kirjastosta ja teatterista.

Näillä internetsivuilla on tietoa kulttuuritoiminnan saavutettavuudesta. Tutustu palveluihimme, kun haluat parantaa tarjoamasi kulttuuritoiminnan saavutettavuutta. Voit esimerkiksi tilata meiltä saavutettavuuskartoituksen, jossa selvitämme, miten saavutettava kulttuuritoimintasi on.

Sivuilta löytyy myös tietoa monikulttuurisuudesta. Kulttuuria kaikille -palvelu haluaa lisätä Suomessa kulttuuritoimintaa, jossa on mukana monia eri kulttuureja. Tavoitteemme on, että Suomessa kulttuuritoimintaa suunnittelevat myös ihmiset, jotka tulevat eri kulttuureista. Autamme myös kulttuuritoiminnan järjestäjiä miettimään, miten toiminta ottaa huomioon erilaiset kulttuurit.

Näille internetsivuille on kerätty Kulttuuria kaikille -palvelun tärkeimmät aiheet. Kulttuuria kaikille -palvelulla on yleiskieliset internetsivut, joilla on kerrottu tarkemmin palveluista ja siitä, mitä kulttuurin saavutettavuus tarkoittaa. Yleiskieliset sivut kertovat myös ajankohtaisista asioista, jotka liittyvät kulttuuritoiminnan saavutettavuuteen. Yleiskielisille sivuille pääset tästä.

Saavutettavuusseloste (yleiskielisillä sivuilla)


 

Tulevat tapahtumamme

  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin