Ohita navigaatio

Tatiana Solovieva

Tatiana Solovieva.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: kulttuuritapahtumat ja -tuotanto, taiteellinen johtaminen, flamenco, taidevaihto, yhteisöllisyys, osallisuus ja yleisötyö, monikielisyys, sydänvammaisten lasten vanhempien vertaistuki.

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: venäjä, englanti, suomi, espanja

Tatiana Solovieva on humanisti, taiteellinen johtaja, tapahtumatuottaja ja moninaisuusagentti, joka toimii aktiivisesti monikulttuurisuustyön, siirtolaisten osallisuuden ja kulttuurisen oikeudenmukaisuuden parissa. Entisenä flamenco-esiintyjänä, opettajana ja yrittäjänä hän on asunut ja työskennellyt Pietarin, Helsingin, Lontoon ja Cádizin välillä kaksi vuosikymmentä ennen muuttoaan Helsinkiin vuonna 2011.

Hän on erityisen kiinnostunut projekteista, joiden tavoitteena on kehittää uusia, innovatiivisia ja luovia lähestymistapoja monimuotoisuuden ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun edistämiseksi sekä kehittämään strategista yhteistyötä paikallisten kulttuurilaitosten ja eri maahanmuuttajayhdistysten välillä.

Tatiana on toiminut aktiivisesti Globe Art Pointin ja Catalysti ry:n (Suomessa asuvien ja työskentelevien kulttuuritaiteilijoiden yhdistyksen) hallituksissa. Tapahtumatuottajana ja projektikoordinaattorina hän edistää taiteilijoiden tukemista ja auttaa heitä saavuttamaan unelmansa. Moninaisuusagenttina Tatiana oli mukana Kulttuurilapset-hankkeessa ja loi viestintäkanavia Helsingin kaupungin kielivähemmistöyhteisöjen kanssa vuonna 2020.

Tatiana on sertifioitu Kulttuurisen moninaisuuden ja kestävän kehityksen Dialogikortit -työpajojen fasilitaattori.

Tatiana on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Helsinki City, Cultura-säätiö, TAKU-Trade Union for Art and Cultural professionals, Pakolaisapu ry, Moniheli ry

Yhteystiedot: tatianaranja@gmail.com

Kuva: Victor X

Tatiana Solovievan profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin