Ohita navigaatio

Avoin työpaikka: Kulttuuria kaikille -palvelu hakee IT-koordinaattoria

Kulttuuria kaikille -palvelu hakee IT-koordinaattoria 28.5.2018–28.5.2019 väliseksi ajaksi. Tehtävä on kokoaikainen (100 %). Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

It-koordinaattori osallistuu Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoiman Kaikukortti kaikuu -hankkeen (11/2017–12/2019) suunnitteluun ja toteutukseen. It-koordinaattori toimii hankejohtajan alaisuudessa osana Kulttuuria kaikille -palvelun henkilöstöä ja työskentelee hankkeen sisäisen työnjaon mukaisesti erilaisissa tehtävissä.

It-koordinaattorin päätehtävänä on vastata Kaikukortin digitalisointikokeilusta. Tavoitteena ja tarpeena on helpottaa Kaikukortilla tehtävien pääsylippu- ja kurssipaikkahankintojen rekisteröimistä ja tilastoimista eri Kaikukortti-alueilla Suomessa. Tarpeena ja tavoitteena on helpottaa myös Kaikukortin käytön valtakunnallisten tilastojen kokoamista, joka tapahtuu Kulttuuria kaikille -palvelussa.  

It-koordinaattorin tehtävään sisältyy mm. 1) tarvekartoitus Kaikukortin digitalisoidun rekisteröimis- ja tilastointijärjestelmän toiminnallisuuksille, 2) olemassa olevien soveltuvien teknologisten ratkaisujen kartoittaminen ja uusien ratkaisujen kehittämisen ohjaaminen tarpeen mukaan sekä 3) jollakin Kaikukortti-alueella toteutettavan kokeilun ohjaaminen.

Tehtäviin kuuluu myös mm. viestinnän suunnittelua ja toteuttamista, kouluttamista sekä kokous- ja työpajajärjestelyjä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä osaamista prosessien digitalisoimisesta, ohjelmoinnista sekä tilastointijärjestelmistä (esim. Excel, SPSS). Eduksi katsotaan henkilötietorekisteri-kysymysten hallinta sekä taide - ja kulttuurialan tuntemus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittäjä-identiteettiä, ryhmän ohjaus- ja fasilitointitaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä kokemusta viestinnästä ja projektinhallinnasta.

Hakijalta edellytetään vähintään hyvää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kulttuuria kaikille -palvelussa odottaa innostunut työyhteisö ja inspiroivat tilat Helsingin Kaapelitehtaalla, osoitteessa Tallberginkatu 1. Tietoa toimiston saavutettavuudesta.

Työntekijä saa lounasedun lounassetelien muodossa sekä virkistysseteleitä urheilu- ja kulttuuriharrastamiseen.

Tehtävän palkka on 2600 euroa/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti 24.4.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Työpaikkahaastattelut järjestetään viikolla 19.

Lisätietoja antaa hankejohtaja Aura Linnapuomi, p. 040 931 0576, aura.linnapuomi(a)cultureforall.fi. Yhteydenotot puhelimitse 11.4. klo 9–11 tai 18.4. klo 14–16.

Kaikukortti kaikuu -hanke (11/2017–12/2019) on jatkoa Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoimille Kulttuuripassin pilotointihankkeelle (9/2014–12/2015) ja Kulttuuripassin jatkohankkeelle (12/2014-5/2018). Hankkeen tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään Suomessa. Tavoitteena on 1) levittää Kaikukorttia uusille toiminnasta kiinnostuneille alueille Suomessa, 2) ylläpitää ja mallintaa Kaikukortin valtakunnallista tukipalvelua ja 3) kehittää Kaikukortille ostojen sähköinen rekisteröintijärjestelmä ja sähköinen tilastointityökalu. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö ja Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry / Kulttuuria kaikille -palvelu. Lisätietoa Kaikukortti kaikuu -hankkeesta. 

Lisätietoa Kaikukortista. 

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelun taustalla on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Työpaikkailmoitus TE-palveluiden verkkosivuilla. 


Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin