Ohita navigaatio

Työpaja taiteilijoille: Kesytä sosiaalinen media!

Piirroskuvassa puiden latvoista kasvaa tietokoneen näyttöjä ja monenlaisia silmiä ja korvia. Puiden yläpuolella, taivaalla, on lisää silmiä ja korvia katselemassa ja kuuntelemassa tarkkaavaisesti.

Aika: Lauantai 18.11.2023 klo 12-16. 

Paikka: Kulttuuria kaikille -palvelun toimisto, Kaapelitehdas (Tallberginkatu 1, D-rappu, 5. kerros), Helsinki. 

Voit osallistua myös etänä Zoomissa.

Jos kuulut siihen joukkoon, joka haluaisi vain tehdä omaa taidetta ja sosiaalinen media lähinnä hirvittää, niin tervetuloa kesyttämään somemörköjä yhdessä! Pääset luomaan seuraavia somettamisen askelia yksin ja pienessä ryhmässä. Tässä työpajassa:

  • Muusikko ja laulaja Riikka Hänninen johdattelee sinut oman tarinansa kautta pohtimaan, miten voisit madaltaa julkaisujen tekemisen kynnystä. 

  • Somettaja Sam Brandt-Smal kertoo Chronic iconic - pyörätuolielämää -Instagram-tilistään ja haastaa sinut pohtimaan rohkeutta olla esillä ja omia rajojasi.

  • Digimarkkinoinnin ammattilainen Erika Kaipainen auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan somekanavan ja kertoo, mitä mihinkin kannattaa postata. 

Työpaja on tarkoitettu vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille. Työpaja pidetään suomeksi ja tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Työpajassa pidetään taukoja ja tarjolla on pientä syötävää ja kahvia ja teetä.

Ilmoittaudu keskiviikkoon 15.11. mennessä projektikoordinaattori Riikka Hänniselle:

Sähköposti: riikka@tilaataiteilijuuteen.fi

Puhelin: 050 3080 232

Kun ilmoittaudut, kerro, tuletko paikalle Helsinkiin vai osallistutko etänä. Kerro myös, jos tarvitset viittomakielen tulkkausta, niin osaamme jakaa tulkit ryhmätöitä varten.

Työpajan tarjoaa Tilaa taiteilijuuteen -hanke. Se on Koneen Säätiön rahoittama hanke, jossa edistetään vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia ja yhdenvertaisuutta. Kaksivuotinen hanke alkoi keväällä 2022 ja päättyy helmikuussa 2024. Hankkeen toteuttavat Kulttuuria kaikille -palvelu ja Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry. 

Lisätietoa Tilaa taiteilijuuteen -hankkeesta: www.tilaataiteilijuuteen.fi 

Kuvitus: Hanna Väätäinen

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin