Ohita navigaatio

Tervetuloa taiteilijatapaamiseen to 12.5. klo 18-20 verkossa!

Piirroskuvassa leijuu puhekuplia, joita kannattelevat monenlaiset kädet, pitkät, lyhyet, ohuet, paksut, valkoiset, mustat. Jotkut puhekuplat ovat tyhjiä, joissakin on kuviointia. Muutamasta kuplan ja käden yhdistelmästä tulee mieleen kuin ennustaja hieroisi kädellään kristallipalloaan. Kuvitus on tehty mustalla musteella ja tussilla sekä vaaleanpunaisella vesivärillä.
Kuvitus: Hanna Väätäinen.


Tervehdys taiteilija!

Kulttuuria kaikille -palvelu ja Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry järjestävät sarjan taiteilijatapaamisia vuosina 2022-2023. Lämpimästi tervetuloa ensimmäiseen tapaamiseen, joka pidetään verkossa torstaina 12.5.2022 klo 18-20! Alustana toimii Teams. 

Kutsumme mukaan etenkin itsensä vammaiseksi tai viittomakieliseksi itsensä kokevia taiteilijoita, mutta kaikki vertaistuesta ja yhteistyöstä kiinnostuneet taiteilijat ovat tervetulleita. Teemana ensimmäisessä taiteilijatapaamisessa on oma taiteilijaidentiteetti - pohdimme sitä, mikä itseäsi kiinnostaa, mikä on juuri nyt itsellesi tärkeää, mitkä ovat vahvuutesi, mikä voisi olla tämän hetken taiteilijuutesi ydin? Autamme toinen toisiamme etsimään vastauksia. 

Keskustelemme yhdessä ja pienryhmissä. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteitamme. Tapaamisen kielet ovat suomi ja suomalainen viittomakieli, myös englantia voi käyttää. Tapaamisessa on viittomakielen tulkkaus.

Ilmoittaudu Johanna Mattilalle sähköpostitse johanna@lalunes.com tiistaihin 10.5. mennessä. Saat sähköpostiisi Teams-linkin.

Odotamme innolla! 

terveisin, Johanna Mattila ja Maija Karhunen

Taiteilijatapaaminen on osa Kulttuuria kaikille -palvelun hanketta Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus, jonka rahoittaa Koneen Säätiö.


Koneen Säätiön logo.


Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry:n logo.

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin