Ohita navigaatio

Vammaiset ja viittomakieliset taiteilijat, tervetuloa taiteilijatapaamiseen ke 16.11. klo 18-20 etänä!

Piirroskuvassa leijuu puhekuplia, joita kannattelevat monenlaiset kädet, pitkät, lyhyet, ohuet, paksut, valkoiset, mustat. Jotkut puhekuplat ovat tyhjiä, joissakin on kuviointia. Muutamasta kuplan ja käden yhdistelmästä tulee mieleen kuin ennustaja hieroisi kädellään kristallipalloaan. Kuvitus on tehty mustalla musteella ja tussilla sekä vaaleanpunaisella vesivärillä.
Kuvitus: Hanna Väätäinen.

Kulttuuria kaikille -palvelu ja Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry järjestävät sarjan taiteilijatapaamisia vuosina 2022-2023. Nyt kutsumme lämpimästi sinut mukaan kolmanteen tapaamiseen! Alustana toimii Zoom.

Aika: ke 16.11. klo 18-20

Teemana tapaamisessa on verkostoituminen. Mistä siinä on kyse ja miksi se kannattaa? Kenen kanssa verkostoitua, missä ja millä keinoin? Tuntuuko verkostoituminen vaikealta vai onko se luonteva osa työtäsi taiteilijana? 

Kutsumme mukaan etenkin vammaiseksi tai viittomakieliseksi itsensä kokevia taiteilijoita, mutta kaikki vertaistuesta ja yhteistyöstä kiinnostuneet taiteilijat ovat tervetulleita. Olet tervetullut, vaikket olisi osallistunut aiempiin tapaamisiin. Voit osallistua, jos olet kiinnostunut taiteen tekemisestä, mutta et vielä työskentele ammattitaiteilijana. 

Keskustelemme yhdessä ja pienryhmissä. Noudatamme tapaamisessa turvallisemman tilan periaatteitamme. Tutustu Kulttuuria kaikille -palvelun turvallisemman tilan periaatteisiin. Tapaamisen kielet ovat suomi ja suomalainen viittomakieli, myös englantia ja ruotsia voi käyttää. Tapaamisessa on viittomakielen tulkkaus. 

Ilmoittaudu Johanna Mattilalle sähköpostitse johanna@lalunes.com maanantaihin 14.11. mennessä. Saat sähköpostiisi Zoom-linkin. Voit olla yhteydessä Johannaan sähköpostitse tai puhelimitse, puh. 044-0469548, mikäli sinulla on kysyttävää. 

Odotamme innolla!

Iloisin terveisin,

Johanna Mattila ja Maija Karhunen

 

Taiteilijatapaaminen on osa Kulttuuria kaikille -palvelun hanketta Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus, jota rahoittaa Koneen Säätiö.


Tilaa taiteilijuuteen logo.


Eucrean logo.


Koneen Säätiön logo.


Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin