Ohita navigaatio

DiDa Disability Day Art & Action 2022

Didan logo.

Vuonna 2022 kansainvälisen vammaisten päivän DiDa - Disability Day Art and Action -tapahtuma järjestetään jälleen 3.12. aivan Helsingin sydämessä Musiikkitalolla. Tällä kertaa festivaalin teemoja ovat muoti, muotoilu ja monenlaisten minuuksien tyylit.

DiDa huipentuu tänäkin vuonna Helsingissä Musiikkitalolla. Päätapahtuma järjestetään kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. klo 15 alkaen. Striimin välityksellä ohjelma ulottuu myös Intian Dumkaan, Ouluun ja Tornioon!

Tapahtuman juontaa viihteen monitaituri Miguel Peltomaa. Tarjolla on kiinnostavaa asiaohjelmaa, kuten paneelikeskustelu vuoden teemalla monenlaisten minuuksien tyylit. Mukana keskustelemassa ovat vammaisaktivistit Pinja Eskola ja Orjo Pättiniemi sekä asustesuunnittelija Jenni Ahtiainen. Lisäksi DiDa esittelee huippuluokan taidetta: esiintymässä ovat esimerkiksi Voice of Finlandissa hurmannut Leena Hästbacka, drag-taiteilija Tourer Sportsvagina ja muusikko Aizhan Sultanova. Kansainvälisyyttä korostaa esittely Porin taidemuseossa keväällä 2022 esillä olleen japanilaisen Mari Katayaman valokuvanäyttelystä. Tilaisuuden lopuksi luovutetaan perinteiseen tapaan myös vammaiskulttuuripalkinto Vimma.

Festivaali on esteetön, maksuton ja ikärajaton. Tervetuloa mukaan!

Aika

lauantai 3.12.2022, 15.00–21.00

Paikka

Musiikkitalo, Ravintola-Klubi, Mannerheimintie 13 A, Helsinki. Käynti jättiläishauen patsaan vierestä, Kansalaistorin puolelta Ravintola-Klubin omasta ovesta.

Ohjelma

Ohjelma on julkaistu osoitteessa www.disabilityday.net

Livelähetys

DiDa livelähetys Zoomissa

Meeting ID: 839 866 4099

Passcode: TSh1eM


Saavutettavuus

Tapahtumassa on viittomakielen tulkkaus ja kirjoitustulkkaus.

Voit seurata kirjoitustulkkausta myös tästä linkistä:

DiDan kirjoitustulkkaus Text on tap, Event ID: 312vammaistenpaiva

Tila on esteetön. Musiikkitalo on kynnyksetön ja liikkumisesteetön. Kaikkiin talon kerroksiin pääsee hissillä. Musiikkitalon infosta voi lainata pyörätuolin, ja kaikissa kerroksissa on esteettömät WC-tilat. Opasteet ja porraskaiteet ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa on ohjauslistat. Lisätietoja saavutettavuudesta Musiikkitalon verkkosivuilla.

Suora verkkolähetys

Voit seurata ohjelmaa myös verkossa. Linkki julkaistaan myöhemmin DiDan verkkosivuilla.

Järjestäjät

Tapahtuman järjestävät Kynnys ry, Tukilinja-säätiö, Kulttuuria kaikille -palvelu, Aula-työkoti ja Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry. Tuottajina toimivat Riku Kivilinna ja Taru Perälä.

Yhteistyössä

Yhteistyössä: Helsingin kaupunki, Well02, Selko Digital ja Porin taidemuseo.

Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja ja tiedustelut:

Taru Perälä, tuottaja

info.disabilityday@gmail.com

040 73 42 345

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin