Ohita navigaatio

Queerkätkö-teoksen julkistaminen 26.6.2017

Kirkkaanvihreä Queerkätkö-purkki

Tervetuloa juhlistamaan kuvataiteilijoiden Kalle Hammin ja Dzamil Kamangerin yhteisöllistä Queerkätkö-taideteosta, maanantaina 26.6.2017 klo 17.00 Helsingin kaupunginmuseossa (Aleksanterinkatu 16)!

Queerkätkö-teoksen suunnitteluun on osallistunut kuusi Helsingissä toimivaa henkilöä, ja se on toteutettu osana Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanketta.  Queerkätkö lainaa muotonsa ja rakenteensa suositusta geokätköharrastuksesta, jossa GPS-satelliittipaikannuksen avulla etsitään eri paikkoihin piilotettuja kätköjä. Queerkätköt kertovat transihmisten sekä queer-vähemmistöön kuuluvien vammaisten ja kieli- ja kulttuurivähemmistöjen merkityksellisistä paikoista, kokemuksista ja tapahtumista pääkaupunkiseudulla.

Julkistamistilaisuus

Queerkätkö-teos julkistetaan maanantaina 26.6.2017 klo 17.00 Helsingin kaupunginmuseossa (Aleksanterinkatu 16) Helsinki Pride -festivaalin yhteydessä, jonka jälkeen yleisö voi osallistua kätköjen etsimiseen. Teosta voi seurata myös internetissä osoitteessa facebook.com/queercach.

Teoksen toteuttamista on tukenut Koneen säätiö

Lue lisää Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hankkeesta

Saavutettavuus

Kaupunginmuseo on liikkumisesteetön. Museon tiloja on useammassa kerroksessa (1., 2., ja 4. krs). Jokaiseen kerrokseen pääsee sekä hissillä että portaita pitkin. Lasten kaupungin yläkertaan ei pääse sähköpyörätuolilla. Info, naulakot ja WC:t sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, samoin kuin Museokauppa ja kahvila El Fant. Museo on liikkumisesteetön pääoven kautta (Aleksanterinkatu 16).
Museon saavutettavuustiedot ja kuunneltava sanakartta

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin