Ohita navigaatio

Kulttuuria kaikille -palvelu etsii Avaus -hankkeelle kuvittajaa/graafista suunnittelijaa

Kulttuuria kaikille -palvelu etsii Avaus -hankkeelle kuvittajaa/graafista suunnittelijaa luomaan visuaalista koulutusmateriaalia kulttuurisesta moninaisuudesta yhdessä hankkeen moninaisuuskouluttajan kanssa. Kuvittajan/graafisen suunnittelijan työ on luoda materiaalin visuaalisen kokonaisuuden.

Työ koostuu sisällön kuvittamisesta, visuaalisen materiaalin luomisesta powerpoint, prezi ja muita presentaatiomuotoja varten, sekä painetun materiaalin taitosta. Työ ajoittuu syys-lokakuulle 2018 ja koulutusten ajankohta on loka-joulukuu 2018.

Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä -hanke tukee ulkomaalaissyntyisten taiteilijoiden ja kulttuurialan ammattilaisten yhdenvertaista osallisuutta suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä. Kulttuuria kaikille -palvelu toteuttaa hankkeen yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen ja Globe Art Point ry:n kanssa.

Olemme sitoutuneet edistämään kulttuurista moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Suomen kielen osaaminen on hyödyllistä mutta ei välttämätöntä työn tekemisen kannalta, muu kieliosaaminen sekä kokemusta ja/tai koulutusta Suomen ulkopuolelta katsotaan etuna. Arvostamme erilaisia esteettisiä perinteitä ja taiteellisen ilmaisun muotoja. Kulttuurinen sensitiivisyys ja kiinnostus moninaisuudesta ovat etuja.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana pientä taiteilijoista, kulttuurialan ammattilaisista ja tutkijoista koostuvaa tiimiä. Maksamme työstä 1200 € palkkion. Työn tekeminen ei edellytä asumista Helsingissä.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.

Lisätietoja hankkeesta Kulttuuria kaikille -palvelun sivuilta.

tai moninaisuuskouluttajalta Martina Martilta: martina.marti@cultureforall.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja työportfolio 14. syyskuuhun mennessä osoitteeseen: martina.marti@cultureforall.fi.

Portfolio voi myös olla linkki suoraan kotisivuillesi.


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin