Ohita navigaatio
Piirroksessa puiden latvoissa kasvaa tietokoneen näyttöjä, monenlaisia silmiä ja korvia. Puiden yllä taivaalla on lisää silmiä ja korvia, jotka tarkkailevat valppaina.
Kuvitus: Hanna Väätäinen.

Työpaja: Esittele itsesi ja taiteellinen työsi ylpeydellä!

Aika: keskiviikot 4.10. ja 11.10.2023 klo 18.00-20.00

Paikka: Etätapaaminen Zoomissa

Millaista taiteellista työtä sinä teet? Osaatko vastata tähän muutamalla lauseella? Osaatko vastata niin, että kysyjä kiinnostuu sinusta ja työstäsi? Osaatko kertoa, mikä tekee taiteestasi juuri sinun näköistä/kuuloista?

Kiinnostava, taiteellista työtäsi hyvin kuvaileva esittely on tärkeä avain näkyvyyteen ja uusiin työmahdollisuuksiin. Tarvitset sitä apurahahakemuksissa, portfoliossa, tapahtumailmoituksissa, joka paikassa. 

Tervetuloa työstämään esittelytekstiä tai -puhetta taiteellisesta työstäsi! Tämä työpaja on tarkoitettu vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille.

Työpaja on kaksiosainen: Ensimmäisellä kerralla Anne Sjöroos kertoo huijarisyndroomasta, jonka on kokenut peräti 70 % meistä! Se on tunne, ettei oikeasti osaa tai ole tarpeeksi hyvä, mutta tämä tunne on ristiriidassa todellisuuden kanssa. Tule pohtimaan, onko sisälläsi pieni huijari ja miten selätät hänet! Anne on Osuuskunta Ursa Minorin tuotannollinen johtaja, jolla on vuosien kokemus taiteilijoiden kanssa työskentelystä ja yrittäjyydestä.

Työpajakertojen välissä työstät omaa esittelyäsi. Toisella kerralla saat kannustavaa palautetta esittelytekstistäsi tai puheestasi ja tutkimme yhdessä, millaiset sanat tuovat työsi ainutlaatuisuutta esille. Tähän työhön meitä johdattelee laulaja ja muusikko Riikka Hänninen. 

Varaathan siis molemmat keskiviikot 4.10. ja 11.10.2023 tälle työpajalle!

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Työpaja on maksuton.

Työpaja pidetään suomeksi ja suomalaisella viittomakielellä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 3.10. mennessä Riikka Hänniselle:

Sähköposti: riikka@tilaataiteilijuuteen.fi

puh. 050-3080 232

Kerro ilmoittautuessasi, jos kielesi on viittomakieli. Näin osaamme jakaa tulkit oikeisiin ryhmiin. 

Tilaa taiteilijuuteen

Työpajan tarjoaa Tilaa taiteilijuuteen -hanke. Se on Koneen Säätiön rahoittama hanke, jossa edistetään vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia ja yhdenvertaisuutta. Kaksivuotinen hanke alkoi keväällä 2022 ja päättyy helmikuussa 2024. Hankkeen toteuttavat Kulttuuria kaikille -palvelu ja Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry.

www.tilaataiteilijuuteen.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin