Ohita navigaatio

Paneelikeskustelu: Muistatko? LHBTIQ Raaseporissa ennen ja nyt 3.9.2016

Suomi 100 Finland logo

3.9.2016 klo 14-15, Tammisaaren luontokeskus, Rantapuistikko

Paneelikeskustelussa teemme sateenkaarevia sukelluksia Raaseporin historiaan ja keskustelemme siitä, millaista on ja on ollut elää LHBTIQ-ihmisenä Raaseporissa. Mitkä paikat, tilat ja hetket ovat olleet merkityksellisiä LHBTIQ-näkökulmasta? Millaisia virstanpylväitä löydetään paikallisesta sateenkaarihistoriasta? Millainen rooli oli Gay Westillä? Mikä on tärkeää juuri nyt?

Paneelikeskusteluun osallistuvat kuvataiteilija ja kääntäjä Magnus Strandberg, lukiolainen ja aktivisti Sara Vanin ja arkistonhoitaja Susanne Österlund-Pötzsch (SLS/ Svenska litteratursällskapet i Finland r.f.). Keskustelua johtaa hankejohtaja Rita Paqvalén (Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä / Kulttuuria kaikille -palvelu).

Keskustelu liittyy hankkeeseen Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä ja muistojen keruuseen, jota projekti toteuttaa yhdessä SLS:n kanssa.
Suomi 100 - Sateenkaaren väreissä
Lisätietoja keruusta SLS.fi

Keskustelun kieli on ruotsi.

Saavutettavuus

Tammisaaren luontokeskuksen päänäyttely ja auditorio ovat esteettömiä. Pääsisäänkäynti on varustettu luiskalla. Pääsisäänkäynnin luona ei ole merkittyjä, esteettömiä autopaikkoja, mutta  lähellä sisäänkäyntiä on yksi autopaikka (max. 2 h) ja saattoliikenteelle on pysähtymispaikka heti oven edessä. Luontokeskuksessa on esteetön wc. Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa. Lisätietoja Tammisaaren luontokeskuksesta

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin