Ohita navigaatio

Lisa Kalkowski

Lisa Kalkowski.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: esittävät taiteet, tanssi, kielten opiskelu ja opetus, pedagogiikka, museot, performatiivinen opetus / teatterikoulutus, klubituotanto, festivaalijohtaminen, työpajojen fasilitointi, hyvinvointi kulttuurissa ja taiteessa, rasisminvastaiset ja feministiset työskentelykäytännöt, yleisöjen tavoittaminen, verkostoituminen.

Työkielet: englanti, suomi, saksa.

Lisa Kalkowski on helsinkiläinen kulttuurituottaja, teatteriopettaja ja monimuotoisuuden agentti. Lisa opiskeli teatteritiedettä, valtiotiedettä, museologiaa, teatteriopetusta, kielitiedettä ja taiteenhallintaa Berliinissä ja Helsingissä. Lisan akateeminen tutkimus ja kiinnostus on keskittynyt performatiivisiin opetusmenetelmiin ja yleisökeskeisiin kokemuksiin.

Lisa toimii tällä hetkellä UrbanApan ja Suomen Biotaideseuran tuottajana. Hän opetti kolme vuotta kansainvälistä ei-ammattiteatteriryhmää Helsingissä. Lisan rakkain projekti ja suurin inspiraatio on #StopHatredNow, poliittisen keskustelun alusta, jonka parissa hän on työskennellyt vuodesta 2020 lähtien.

Monimuotoisuusagenttina Lisan visio on syventää jaettua ymmärrystä taidealan syrjinnänvastaisista käytännöistä ja tukea tiedon ja käytäntöjen toteutumista koulutuksessa – peruskoulusta yliopistoon.
Yhteystiedot: kalkowski.lisa@gmail.com
Kuva: Anno Proosvelt


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin