Ohita navigaatio

Malja tasa-arvoiselle avioliittolaille! 1.3.2017

Suomi Finland 100

Tasa-arvoinen avioliittolaki on useiden aktivistisukupolvien vaikuttamisen myötä vihdoin totta myös Suomessa. Kamppailu samaa sukupuolta olevien parien oikeudesta rekisteröidä parisuhteensa tasoitti tietä avioliiton avautumiselle kaikille pareille.

Tule juhlistamaan Setan kanssa tasa-arvoisen avioliittolain voimaan astumista Helsinkiin, Kansallisteatterin Lavaklubille 1.3. klo 18-20.

Ohjelma

Malja tasa-arvoiselle avioliittolaille -tapahtuman ohjelmaan kuuluu painavia puheita ja keveitä esityksiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaan mahtuu ensimmäiset 100 henkeä, mutta ohjelmaa voi seurata myös livestriimin kautta verkossa. Tapahtuma tulkataan paikan päällä suomalaiselle viittomakielelle.

Suora verkkolähetys

Suora verkkolähetys: Malja aviolittolaille!

Järjestäjät

Maljan tasa-arvoiselle avioliittolaille tarjoaa Suomi 100 - Sateenkaaren väreissä -hanke, jota toteuttavat Seta ja Kulttuuria kaikille -palvelu. Mukana juhlinnassa ovat myös Amnestyn Suomen osasto ja Tahdon2013-kampanja.

Esteettömyys

Lavaklubille on esteetön pääsy. Hissin sisäänkäynti sijaitsee Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa. Oven luona kutsupainike. Tiloista löytyy esteetön wc. Sekä Itäisellä Teatterikujalla (Itäinen Teatterikuja 2a) että Bergbominkujalla sijaitsee yhdet merkityt esteettömät pysäköintipaikat. Tilaisuuden ajaksi Lavaklubille asennetaan induktiosilmukka, joka on käytössä merkityllä alueella. Tapahtumassa on tulkkaus suomalaiselle viittomakielelle. Avustavat koirat tervetulleita. Lisätietoja Lavaklubin esteettömyydestä: Kansallisteatterin lippumyymälä p. 010 733 1331 (ma–la 9–19).

Tapahtuma Facebookissa

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin