Ohita navigaatio

Kulttuurihyvinvoinnin äärellä – mittaaminen ja seuraa osallistumiseen: Kaikukortti-etätyöpajat 24.5.2023

Kaikukortti-toimintaa kehitetään hankerahoituksella. Kutsumme Kaikukortin haltijoita, Kaikukortin jakajia, Kaikukortti-kohteiden toimijoita, hyvinvointialueiden edustajia sekä muita Kaikukortista ja kulttuurihyvinvoinnista kiinnostuneita toimijoita työpajapäivään 24.5.2023, jolloin järjestämme kaksi eri työpajaa. Olisi ihanaa saada sinut mukaan yhteiseen keskusteluun ja ideointiin.

Kaikukortin kehittämisen aamupäivän työpajassa pohditaan kulttuurihyvinvoinnin mittaamista ja iltapäivän työpajassa keskustellaan, mistä Kaikukortin haltija voi saada seuraa osallistumiseen. Voit osallistua molempiin työpajoihin tai vain toiseen. 

Etätyöpaja 1: mittaaminen 24.5.2023 klo 9.45–12 

Hankkeen yhtenä tavoitteena on mitata Kaikukortin vaikuttavuutta. Ajatuksena on, että Kaikukortin haltijan hyvinvointia voisi seurata jollakin mittarilla, kun kortti annetaan ja uusitaan. Testaamme etätyöpajassa 1 erilaisia kulttuurihyvinvointiin liittyviä mittareita, joista on tarkoitus valita Kaikukortille sopiva. Aiheeseen johdattelee asiantuntija, joka varmistuu myöhemmin. 

Etätyöpaja 2: seuraa osallistumiseen 24.5.2023 klo 13–15.15 

Kaikukeskuksen kyselyiden perusteella seuran puute on yksi suurimpia esteitä käyttää Kaikukorttia. Hankkeen aiemmissa työpajoissa on tuotu esille, että seura olisi tärkeää tilanteissa, joissa omat ystävät eivät ole kiinnostuneita kulttuurista. Etätyöpajassa 2 pohditaankin keinoja tuettujen ryhmäkäyntien järjestämiseen Kaikukortin haltijoille, esimerkkeinä yhteisön Kaikukortin käytön lisääminen ja kulttuuritreffien järjestäminen. Työpajan alkupuolella on taiteellinen osuus. 

Paikka

Tilaisuus järjestetään etänä Teamsissä tai Zoomissa. Kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Saavutettavuus

Tilaisuudessa on suomenkielinen kirjoitustulkkaus. Jos tarvitset suomi-englanti-tulkkausta, ilmoitathan tarpeestasi ilmoittautumislomakkeella viimeistään 10.5.2023, kiitos! Kerrothan lomakkeessa myös, jos sinulla on muita tilaisuuden saavutettavuuteen liittyviä tarpeita tai toiveita. 

Tilaisuuden kieli: tilaisuuden pääkieli on suomi. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu etätyöpajaan (Google Forms -lomake). Huom. Voit osallistua molempiin työpajoihin tai vain toiseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 17.5.2023. Tilaisuuteen mahtuu alustavasti 30 henkilöä. 

Työpajan ohjelma ja lisätietoa

Kulttuurihyvinvoinnin äärellä – mittaaminen ja seuraa osallistumiseen: Kaikukortti-etätyöpajat (siirryt sivulle kaikukortti.fi)

Yhteystiedot: 

Marjo Oja-Kaukola, marjo.oja-kaukola@cultureforall.fi, puh. 040 541 9244,

Mira Haataja, mira.haataja@cultureforall.fi, puh. 040 213 6339

Tilaisuus järjestetään osana Kaikukortti vaikuttaa -hanketta, joka saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta. 

Lisätietoa Kaikukortti-hankkeesta: 

Kaikukortti vaikuttaa – tietoa kulttuurihyvinvoinnista hyötykäyttöön 

Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin