Ohita navigaatio

Seminaari valkoisuuden normeista ja arjesta Suomen teattereissa 29.1.2018 Turussa

Tervetuloa seminaariin, jonka aiheena on etnisyys, representaatio ja kulttuurinen appropriaatio Suomen teatterikentällä. Huom. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 24.1. asti!

Aika: maanantai 29.1.2018 klo 9.00–17.00
Paikka: Åbo Svenska Teater, Studioscen, Eerikinkatu 13, 20100 Turku
Ilmoittautuminen seminaariin viimeistään  24.1. täällä (ruotsiksi).
Seminaarin painopisteenä on, miten etniseen alkuperään perustuva normikriittinen ajattelu voidaan sisällyttää teatterityön käytäntöön ja taiteelliseen työhön. Millaisia kehoja näemme kohtauksissa? Mitä tarinoita kerrotaan? Kuinka voimme lisätä tietoisuuttamme ja rikkoa normeja koskien representaatiota teatteritaiteessa.

Seminaari järjestetään Åbo Svenska Teaterissa maanantaina 29.1.2018 klo 9–17. Seminaari on järjestyksessään kolmas normikriittinen koulutuspäivä, jonka Nätverket för tillgänglighet på teatern (“Teatterin saavutettavuusverkosto”) järjestää yhdessä Cefisto r.f:n kanssa. Seminaarin ohjelmassa on muun muassa inspiraatioluento, työpaja ja yleisö- ja paneelikeskustelu. Luennoitsijoina ja työpajan ohjaajina ovat esimerkiksi koreografi ja taiteellinen johtaja Sonya Lindfors, tanssija Julian Owusu, toimittaja Maryan Abdulkarim ja ohjaaja selkä saamelaisaktiivi Pauliina Feodoroff.

Seminaarin kielet ovat ruotsi ja englanti. Seminaari on maksuton.

Huom. Sisäänkäynti seminaari-tilaan Studioscen Eerikinkadun puolella.

Ohjelma ja lisätietoa:

Lisätietoa:

Ida Ridberg, puh. 02 277 7378, ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin