Ohita navigaatio

Adriana Minhoto

Adriana Minhoto.

Asiantuntijuus ja kiinnostuksen kohteet: kulttuurienvälinen viestintä, kulttuuriperimä lapsuudessa, monikielisyys, globaalikasvatus, monikulttuuriset yhteisöt

Moninaisuuskoulutuksen työkielet: englanti, espanja, portugali

Adriana Minhoto on viestinnän ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden työkokemus painetussa ja verkkomediassa. Hän on erikoistunut ympäristöhallintoon, kestävään kehitykseen ja kulttuurienväliseen viestintään.

Kulttuurienvälisen viestinnän opinnot antavat Adrianalle työkaluja tarkastella kulttuurisesti monimuotoisten ryhmien ja yhteisöjen kommunikaatiota sekä ymmärtää ja tehdä näkyväksi kulttuurisen moninaisuuden arvoa. Hänen osaamisensa auttaa myös globalisoituneiden ja monikulttuuristen yhteiskunnallisten haasteiden visualisoinnissa. Hän tuottaa monikulttuurisia työpajoja vaihtuviin tilanteisiin ja kannustaa ihmisiä aktiiviseen reflektointiin.

Adriana on myös Suomen portugalin kielen opettajien liiton hallituksen jäsen, ja hän on tehnyt yli kahden vuoden ajan vapaaehtoistyötä portugalin kielen edistämiseksi lasten käyttämänä kielenä. Vuonna 2019 toimi vapaaehtoisena osana Kolibrí Festivaalia. Vuosina 2020–2022 Adriana on toiminut Kulttuurikeskus Ninho ry:n ja sen projektien viestintäpäällikkönä.

Adriana on tehnyt DEI-työtä seuraavien kanssa: Tanssijat Georgie Goater and Gesa Piper

Linkit: Adriana Minhoto LinkedInissä

Yhteystiedot: driminhoto@gmail.com

Kuva: Lidiane Santiago

Adriana Minhoton profiili englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin