Ohita navigaatio

Henkilökunta bloggaa 7.5.2013

Valokuva Outi Salosta

Terveisiä muuttolaatikoiden keskeltä!

Nyt se on alkanut, nimittäin pakkaaminen. Avaimet uuteen toimistoon on saatu ja ensimmäiset huonekalut siirretty.

Varsinaisesti muutamme Kaapelitehtaalle vasta kuun lopussa. Pikkuhiljaa on kuitenkin aloitettava tavaroiden pakkaaminen. Hässäkkää on varmasti tiedossa joka tapauksessa, mutta voimme ainakin vähän helpottaa sitä käymällä tavaroita läpi ajoissa.

Kirjahylly, jonka edessä pahvilaatikoita
Kuva: Outi Salo

Eilen ja tänään olen siivonnut kirjastoamme Sarin kanssa. Kymmenen vuoden aikana Kulttuuria kaikille -palvelu on ehtinyt tilata ja saada lahjaksi laajasti erilaisia julkaisuja ja olemme koonneet niistä omaa käsikirjastoamme. Osa kirjoista on kuitenkin merkitty Valtion taidemuseon kirjastoon ja niitä emme voi viedä mukanamme. Eilen etsiskelin siis Ateneum-leimoja kirjojen ensimmäisiltä sivuilta, ja lisäsin merkintöjä omiin kirjoihimme.

Valokuva kirjahyllystä, hyllyt täynnä tavaraa, edessä lattialla laatikoita
Kuva: Outi Salo

Välillä esiin tipahtelee myös arkeologisia löytöjä, kun kirjan lainaaja on unohtanut sivujen väliin gradusuunnitelmansa, seminaariohjelman tai muistiinpanojaan. Historian havinaa!

On helpottavaa, kun tavaran määrä vähän vähenee ja kirjat, mapit ja paperit alkavat löytää paikkaansa laatikoista. Tosin siivoojalle tuottaa haasteita, kun kaikki pöytä- ja lattiapinta-ala peittyy pikkuhiljaa erilaisiin pinoihin ja laatikoihin. Onneksi osa laatikoista mahtuu hyllyyn!

Henkilökunta ihmettelee tyhjää toimistoa: monta huonetta, jossa lasiseiniä
Kaapelitehtaan toimistossa on vielä kovin tyhjää.
Kuva: Sari Salovaara


Kuukausi vielä, ja istumme Kaapelitehtaalla uusissa työhuoneissa (huomaa monikko!). Tilaa tulee olemaan rutkasti tähän toimistoon verrattuna, nyt meitä on viisi ihmistä ja koira samassa huoneessa. Happi saattaa riittää paremmin, mutta tuleekohan työkavereita ikävä erillisissä huoneissa?

Teksti: Outi Salo

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin