Ohita navigaatio

17.10.2023

Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry hakee erityisasiantuntijan sijaista

Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry hakee viestinnän ja saavutettavuuden erityisasiantuntijan sijaista Kulttuuria kaikille -palveluun ajalle 27.11.2023-31.8.2024. Tehtävä on määräaikainen ja kokopäiväinen (100 % eli 36 h 15 min/viikko). Määräaikaisyyden syynä on vanhempainvapaa.

Erityisasiantuntija vastaa Kulttuuria kaikille -palvelun viestinnän ylläpidosta ja kehittämisestä, esimerkiksi verkkosivujen päivittämisestä, uutiskirjeen kokoamisesta ja sosiaalisen median viestinnästä. Lisäksi erityisasiantuntija vastaa erilaisten tapahtumien, kuten monikielisyyttä juhlistavan Satakielikuukauden viestinnästä. Erityisasiantuntija toimii myös saavutettavuuden asiantuntijana. Työhön sisältyy esimerkiksi kouluttamista, tietomateriaalin tuottamista ja mahdollisesti saavutettavuuskartoituksen tekoon osallistumista. Erityisasiantuntija osallistuu myös Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeen sekä Kulttuuria kaikille -palvelun muuhun toimintaan.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, viestintäosaamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Lisäksi hakijalta edellytetään asiantuntemusta saavutettavuuteen liittyvistä kysymyksistä. Toivomme sinulta taide- ja kulttuurialan tuntemusta. Yhdenvertaisuus- ja moninaisuusosaaminen katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin tai muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Kulttuuria kaikille -palvelu on sitoutunut edistämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, inkluusiota, saavutettavuutta ja moninaisuutta kaikessa toiminnassaan, myös uusien työntekijöiden rekrytoinneissa. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Kulttuuria kaikille -palvelu on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, työterveyspalvelut, joustavat työajat, mahdollisuuden työskennellä osaksi etänä, lounas-, HSL- ja/tai virike-etuja valintasi mukaan sekä tilaisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti. TAKU valitsi Kulttuuria kaikille -palvelun Vuoden taide- ja kulttuurialan työnantajaksi 2019.

Kuukausipalkka on 2900 euroa.

Hakemusten on oltava perillä viimeistään 25.10.2023 klo 16.00. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@cultureforall.fi. Työpaikkahaastattelut järjestetään ke 1.11. klo 10–12 ja to 2.11. klo 9–12. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 8.11. Työ alkaa 27.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee Kaapelitehtaalla Helsingissä (Tallberginkatu 1). Toimistoon on esteetön kulku. Lisätietoa toimiston saavutettavuudesta. Toimistossa työskentelee säännöllisesti avustajakoira.

Lisätietoja antaa Outi Salonlahti, puh. 040 963 9908.

Tietosuoja

Luethan tietosuojaselosteemme ennen hakemuksen lähettämistä. Emme käytä antamiasi tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tähän rekrytointiin ja poistamme kaikki tietosi vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.

Kun lähetät hakemuksesi, kirjoita viestisi alkuun, että annat suostumuksesi lähettämiesi henkilötietojen käsittelyyn Kulttuuria kaikille -palvelun tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilman suostumusta emme voi käsitellä hakemustasi. HUOM! Ethän kirjoita henkilötunnustasi tai tarkkaa syntymäaikaasi hakemukseesi tai ansioluetteloosi! Emme tarvitse tätä tietoa.

Tietoa Kulttuuria kaikille -palvelusta

Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry toimii valtakunnallisesti taiteen ja kulttuurin alalla. Sen tehtävänä on tarjota tietoa ja tukea kulttuuritoimijoille saavutettavuuden ja moninaisuuden kysymyksissä. Kulttuuria kaikille -palvelua tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoa Kulttuuria kaikille -palvelusta: www.kulttuuriakaikille.fi

Toimistomme ja koko työyhteisömme on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja syrjinnästä vapaata toimintaa eri tavoin. Toimistomme on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja meillä on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista ja kaikkien ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista. Lue lisää toimistomme ja toimintamme yhdenvertaisuudesta, antirasismista ja saavutettavuudesta täältä.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin