Ohita navigaatio

12.9.2017

Ilmoittautuminen Osaamiskiihdyttämön toiselle kaudelle on alkanut!

Pro soveltavan taiteen tila ry järjestää tulevan marras-maaliskuun aikana Osaamiskiihdyttämöt Helsingissä, Oulussa sekä Tampereella. Ammattitaiteilijoilla sekä muilla taiteen ja kulttuurin parissa työskentelevillä on varteenotettava mahdollisuus päästä sparraamaan omaa osaamistaan soveltavan taiteen alalla ammattitaitoisen sisällön ja ohjaajan avustuksella. 

Tule sparraamaan soveltavan taiteen osaamistasi ja verkostoitumaan Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun.

“Ei yhtään kilpailua osaajien kesken, vaan kannustusta alusta loppuun.”

“Sain itseni työllistämisen prosessia isosti eteenpäin ja vahvemmaksi, verkostoiduin, inspiroiduin, kehityin.”

Toisen kerran järjestettävä Osaamiskiihdyttämö sai ensimmäisellä kaudellaan hyvää palautetta ja toimintaa on kehitetty entisestään. Kiihdyttämössä keskitytään taiteen mahdollisuuksiin erilaisissa konteksteissa: esim. työyhteisöissä, sote-alalla, tieteessä ja yhteiskunnallisena fasilitaattorina. Osaamiskiihdyttämö on tarkoitettu eri alojen ammattitaiteilijoille ja muille taiteen ja kulttuurin parissa toimiville, kuten tuottajille, sote-alan toimijoille, työelämän kehittäjille ja pedagogeille, joilla on uteliaisuutta taiteen mahdollisuuksiin uusissa konteksteissa.

Tavoitteena

Kiihdyttämön tavoitteena on tukea osallistujan käytännön työtä soveltavalla taidealalla. Pääpainopisteenä on osallistujan oma idea/aloite/projekti/palvelu ja sen kehittäminen. Osallistujat saavat työkaluja oman ydinosaamisensa tueksi sekä uusia näkökulmia, joiden kautta ymmärtää laajemmin soveltavan taiteen kontekstia, sen ajankohtaisuutta ja näiden suhdetta omaan toimijuuteen ja yhteistyöhön toisten osapuolten kanssa. 

Osaamiskiihdyttämö sisältää kuusi ohjattua työpajaa, jonka lisäksi osallistujat tapaavat kerran itsenäisesti. Tarjolla olevan verkkomateriaalin kautta osallistuja voi syventää ymmärrystä aiheesta. Tämän lisäksi osallistujat saavat tietoa aiheeseen liittyvistä seminaareista ja verkostoitumistilaisuuksista. 

Työpajat toteutetaan jokaisessa kaupungissa samoina päivinä: (Huom! Oulun aloitus viikkoa myöhemmin!)

Soveltava taide ennen ja nyt la 11.11. klo 11-16, Oulussa 18.11.

Soveltavan taiteen osa-alueet la 2.12. klo 11-16

Soveltavan taiteilijan osaaminen la 16.12. klo 11-16

Ryhmän oma vertaistapaaminen la 13.1. klo 11-14

Markkinointi, vuorovaikutus ja lähestyttävyys la 27.1. klo 11-16

Työmotivaatio, etiikka ja tekijänoikeuskysymykset  la 17.2. klo 11-16

Päätöstilaisuus, seuraavat askeleet la 17.3. 11-16

Osaamiskiihdyttämöiden lisäksi järjestetään kolme kaikille avointa webinaaria soveltavan taiteen erityisalueista. Puhujat ja aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittautuminen 30.9.2017 mennessä.

Päivitetyt tiedot Osaamiskiihdyttämöstä ja ilmoittautumisesta löytyvät täältä. 

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin