Ohita navigaatio

28.8.2017

Voihan vammainen -kuvasanakirja on ilmestynyt

Mitä tarkoittaa afasia, aistivammainen tai mitä merkitsee CP-vamma, Down tai epilepsia? Tiesitkö, että rullatuoli ei ole kiva sana? Tai että kääpiöt ovat aina satuolentoja, eivät oikeita ihmisiä. Kirjan sivuilla seikkailevat myös Myrsky, Kalle, Siiri, Jaakob ja Leila. Osa lapsista on vammaisia ja osa ei. Heille sattuu ja tapahtuu. Elämä on hurjaa ja kurjaa, kivaa ja kauheaa, pääasia että se maistuu elämältä!

Uunituore lasten kuvasanakirja Voihan vammainen on saapunut Kynnyksen toimistolle. 

Kenelle: Vammaissanakirja on tarkoitettu seitsemän–kymmenvuotiaille lapsille, mutta se soveltuu myös isommille ihmisille, opettajien ja erityisopettajien tai sairaalahenkilökunnan käyttöön. Siitä saa apua myös vammaisen omainen, aikuinen tai lapsi. Se soveltuu hyvin oppikirjaksi niille, joille vammaisuus on täysin vierasta tai niille, jotka tuntevat vain jonkin alueen vammaisuudesta, mutta eivät kaikkea. 

Tekijät: Tietokirjailija ja toimittaja Heini Saraste on kirjoittanut monia kirjoja ja artikkeleita vähemmistöistä. Kirjan kuvittaja Väinö Heinonen työskentelee Kynnys ry:n graafikkona. Kalle Könkkölä on pitkäjänteinen vammaisten ihmisoikeuksien edistäjä sekä vammaisten ihmisoikeusjärjestö Kynnyksen toiminnanjohtaja.

Tilaa: tilaa omasi hintaan 25€ (sis. alv. ja postikulut): jari.gusev(a)kynnys.fi. 

Tulossa pian myös Kynnys ry:n nettikauppaan.

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin