Ohita navigaatio

11.8.2017

ACCAC (Accessible Arts and Culture) esittäytyy Espoossa 19.8.2017

ACCAC (Accessible Arts and Culture) Global järjestää kaikille avoimen ja ilmaisen ACCAC kickoff -tapahtuman Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 19.8.2017

ACCAC on kasvanut kansainväliseksi järjestöksi, joka toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Egyptissä ja Koreassa, paikallistoimistojensa kautta. Tavoitteenamme on yhdenvertaisempi ja saavutettavampi maailma kaikille. Ajamme tavoitetta tapahtumiemme kautta, kulttuurin ja taiteen keinoin. Tapahtumat kannustavat yhteistyöhön, tietoisuuteen ja muutokseen. Suomen toiminnasta vastaa edelleen Esteetön taide ja kulttuuri ry.

Tuleva tapahtuma on lähtölaukaus suuremman tapahtuman suunnitteluun Espooseen ensi vuodeksi. Tapahtumassa ACCAC ja kansainväliset toimistot esittäytyvät yhdessä upeiden kansainvälisten esiintyjien kanssa. Iltaa tähdittää sokeana syntynyt eteläkorealainen perkussionti Jeon Kyungho. Hänelle sokeus ei ole ylitsepääsemätön asia, vaan voimavara, joka puskee häntä eteenpäin. Tämä voimavara on vienyt hänet esiintymään ympäri maailmaa; Pariisiin, Hong Kongiin, New Yorkiin ja nyt Suomeen. Muita esiintyjiä ovat espoolainen Tanssiteatteri Glims & Gloms, Pirkanmaan pyörätuolitanssijat, egyptiläinen kansantanssiryhmä, sekä mahdolliset yllätysvieraat.

Tapahtuman nimi: ACCAC kickoff Espoo 
Tapahtuma-aika ja kesto: la 19.8.2017 kello 19.00, kesto 2h 30min 
Tapahtumapaikka: Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus (Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo)

ACCAC kickoff-tapahtuma Facebookissa

Ilmoittaudu ACCAC kickoff-tapahtumaan 11.8.mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa,

ACCAC Global tiimi 
Kirsi Mustalahti 
Sasu Paakkunainen 
Sami Kovalainen
hello(a)accac.global

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin