Ohita navigaatio

12.7.2017

KEHOKO - pikkulapsille suunnattu moniaistinen taideteos kehon toiminnoista

Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2015 palkittu ja festivaaleja ahkerasti kiertänyt Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU:n esitys Kehoko saapuu Sloveniasta kolmannelle Suomen kiertueelleen lokakuussa. Esitys on tilattavissa ajanjaksolle 26.10.2017-31.1.2018. Kehoko sopii varhaiskasvatukseen, alaluokille, festivaaleille ja erilaisiin tapahtumiin.

Kehoko

Kehoko on moniaistinen taideteos kehon toiminnoista. Se yhdistelee nukketeatteriesityksen, taidenäyttelyn ja leikin rakenteita. Kehoko koostuu elintoimintoja kuvaavista interaktiivisista veistoksista, joihin liittyy hauskoja, osallistavia ja toiminnallisia kehoon ja aisteihin liittyviä tehtäviä.
Kehoko leikittelee elimistön ja ruumiin "noloilla" toiminnoilla ja kauniilla orgaanisilla muodoilla. Lapset pääsevät mm. ryömimään paksusuolessa, vierailemaan majoituspalvelu Kohdussa ja täyttämään tyhjän pään ajatuksilla.
Lasten kehon ja aivojen kehitys on vilkasta. Oma keho ja sen kaikki osat löytyvät. Hyvän kehoitsetunnon syntymisen edellytyksenä on, että lapsi saa tutustua kehoonsa ilman häpeää.

Ikäsuositus: 2-8v (vanhempien seurassa) / 4-8v (päiväkoti- ja koululaisryhmät)

Tilaukset ja lisätiedot

Katja Kähkönen
p. 040-7296654
info(a)aeiou.si
aeiou.si/fi
facebook.com/vauvajataaperoteatteriaeiou
AEIOUn sloveniankielinen Facebook-sivu

aeiou.si/fi/ohjelmisto/kehoko
Traileri

AEIOU, Teatteria pirpanoille

Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa 2013 alkaen. Esitykset ja työpajatoiminta pyörivät yhtaikaisesti molemmissa maissa. AEIOU-työryhmä koostuu teatterin, kuvataiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisista. Perustajajäseniä ovat Katja Kähkönen, Mateja Ocepek ja Katja Povse.

AEIOU tekee värikästä teatteria - taidetta pilke silmäkulmassa. Esitykset tarjoavat pikkulapsille myönteisiä ja kehitystä tukevia virikkeitä. Ne edustavat osallistavaa, kehollista, kuvallista ja esineteatteria. AEIOU-esitykset ovat suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta sopivat hyvin myös 4-8 -vuotiaille lapsille.

AEIOUn esitykset
AEIOUn työpajat

AEIOU on palkittu Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2013 ja 2015. Teatterilla on ollut reilun kuuden toimintavuotensa aikana yli 45 000 katsojaa.

Hinnoittelu

Kehokon päivähinta on 650 euroa, hinta sisältää max. 3 esityskertaa samassa tilassa yhden päivän aikana. Yhteen Kehoko-esitykseen mahtuu n. 30 henkilöä, 90 henkilöä/päivä. Hinta kattaa palkkiot työnantajakuluineen, tekijänoikeuskorvaukset, tekniset kiertuekulut ja hallinnolliset kulut. Hintaan lisätään matkakulut (yleensä kilometrikorvaukset ja mahd. yöpymiset).

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin