Ohita navigaatio

12.7.2017

Viittomakielinen filmifestivaali 30.9., Tampere

Viittomakielinen filmifestivaali järjestetään nyt viidennen kerran Kuurojen Liiton kulttuurituotannon toimesta. Ajankohtana 30. syyskuuta 2017 ja paikkana Hällä-näyttämö, Tampere.

Elokuvateatteri sijaitsee Tampereen keskustassa (Hämeenkatu 25) kivenheiton päässä Tampereen viittomakieliset ry:n yhdistykseltä.

Viittomakielisiä elokuvia ja tv-ohjelmia hankitaan sekä kotimaasta että ulkomailta. Ohjelman päätteeksi palkitaan paras kotimainen elokuva!

Festivaalissa otetaan huomioon eri ikäryhmien, kuten perheiden ja koululaisten osallistumismahdollisuudet. Perheen pienimmille voi löytyä ulkomaalaisia animaatioelokuvia jotka ovat viittomakielisten tekemiä.

Viittomakieli on yksi virallisista kielistä, ja yleisöllä on mahdollisuus katsella ohjelmia omalla äidinkielellä. Festivaalin tarkoitus on myös kannustaa viittomakielisiä innostumaan elokuvamaailmasta myös omalla kielellään, sillä viittomakieli on kaunis kieli esitettäväksi.

Lähetä elokuvasi

Onko sinulla uusi ja valmis elokuva jota ei ole esitetty viimeisimmässä filmifestivaaleissa? -> Ilmoittaudu nyt mukaan ottamalla yhteyttä Kuurojen Liiton kulttuurituotantoon 20.8. mennessä: kulttuurituotanto(a)kuurojenliitto.fi

Liput

Lippuvarauksista festivaaliin tiedotetaan lähempänä.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta: Lauantai 30.9.2017
Paikka: Hällä-näyttämö, Tampere
Järjestäjä: Kuurojen Liitto ry / kulttuurituotanto
Viittomakielinen filmifestivaali Facebookissa


 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin