Ohita navigaatio

9.6.2017

Kulttuuria kaikille -palvelu etsii alivuokralaista Kaapelitehtaalle

Tarjoamme vuokrattavaksi kalustetun työhuoneen (210 x 350 cm) viihtyisässä kulttuurialan toimistossamme Kaapelitehtaalla 1.7.–31.12.2017 (mahdollisesti myös pidemmäksi ajaksi). Toimistossa työskentelee tällä hetkellä Kulttuuria kaikille -palvelun kuusi työntekijää sekä kolme (lastenkirja)kuvittajaa. Etsimme toimistoomme ensisijaisesti kulttuurialan toimijaa.

Vuokra työhuoneesta on 275 e (sisältää alvin). Huone on kalustettu: huoneessa on sähköpöytä, työtuoli, työvalo, laatikosto ja kirjahylly. Vuokra sisältää kokoustilan ja keittiön käytön, sähkön, siivouksen sekä verkkoyhteyden.

Toimisto on esteetön, sinne pääsee suurella hissillä. Toimistossa ei ole esteetöntä wc:tä, mutta sellainen löytyy Kaapelitehtaan ensimmäisestä kerroksesta (C-rappu). Yhdellä työntekijällämme on avustajakoira.

Tiedustelut (virka-aikaan) Mira Haataja, mira.haataja(a)cultureforall.fi, puhelimitse virka-aikana +358 (0)40 213 6339 sekä (19.6.2017 alkaen) Rita Paqvalén, rita.paqvalen(a9cultureforall.fi, +358 (0)40 674 3528.

Toimistomme sijaitsee Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1, D-rappu, 5. krs.

Kulttuuria kaikille -palvelu (www.kulttuuriakaikille.fi) tekee yhteistyötä kulttuurialan toimijoiden kanssa alan saavutettavuuden ja moninaisuuden edistämiseksi.

Kuva vuokrattavasta huoneesta.
Kuva vuokrattavasta huoneesta. Kuvassa ikkunan edessä oleva sähköinen kirjoituspöytä, työtuoli ja lamppu.
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin