Ohita navigaatio

24.5.2017

Koneen Säätiön hakuinfo: Naapuridialogit-teemahaku, 30.5.2017, Helsinki.

Koneen säätiö järjestää 30.5. Kamarissa elokuvanäytöksen, jossa esitetään valokuvaaja Heidi Piiroisen esikoisohjaus BLACK HOLE MAMA. Se on elokuva Jakomäestä ja viimeisestä kesästä purkutuomion saaneessa kaupungin vuokratalossa. Asukkaat joutuvat lähtemään, suurin osa vastentahtoisesti. Mutta joillekin muutto on mahdollisuus uuteen alkuun. Paikalla elokuvasta kertomassa ovat ohjaaja Heidi Piiroinen ja leikkaaja Kalle Sipilä.

Säätiö järjestää syksyn vuosittaisen apurahahaun yhteydessä teemahaun NAAPURIDIALOGIT. Haussa kysytään miten naapurit kommunikoivat ja pyrkivät dialogiin huolimatta vaikkapa kielellisistä, kulttuurisista, taloudellisista tai uskonnollista eroista. Elokuvan jälkeen kerromme lisää hausta ja osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä säätiön asiamiehille apurahan hakemiseen liittyen.

Aika: tiistai 30.5.2017 klo 18–20
Paikka: Koneen Säätiön Kamari, Tehtaankatu 21 B 45 (5.krs), Helsinki.

Ilmoittautuminen hakuinfoon

Naapuridialogit-teemahaku, hakuaika 1.-15.9.2017


Naapuridialogit-teemahaussa kannustamme aloittamaan ja kehittämään erilaisia, tasavertaisia toimintamuotoja tutkijoiden ja kansalaisyhteiskunnan toimijoiden, kuten järjestöjen, aktivistien ja liikkeiden välillä.

Tutkimustiedon ohella kannustamme hankkeita tekemään ehdotuksia siitä, miten naapureiden välistä kommunikaatiota, dialogia ja yhteisymmärrystä voisi parantaa. Myös laajemmat erilaisten tahojen dialogisuutta ja konfliktien sovittelua yhteiskunnassa korostavat hankkeet ovat tervetulleita.

Koneen Säätiön periaatteiden mukaisesti haussa rohkaistaan monitieteiseen tutkimusotteeseen. Säätiö kannustaa taiteellisen ja tutkimuksellisen näkökulman yhdistämiseen. Myös journalistista työtä voidaan tukea yhteishankkeissa.

Naapuridialogit-teemahaku on osa Koneen Säätiön SUOMEN MUUTTUVAT NAAPURUUDET -OHJELMAA.

Apurahaa haetaan Koneen Säätiön vuosittaisessa apurahahaussa. Hakuaika alkaa 1.9. ja päättyy 15.9.2017 klo 16 Suomen aikaa.

Lue lisää teemahausta

koneensaatio.fi/naapuridialogit
Koneen säätiön hakuohjeet
www.koneensaatio.fi

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin