Ohita navigaatio

16.5.2017

Elli - matka minun mieleeni 10.-11.6. Jyväskylässä

La 10.6. klo 18
Su 11.6. klo 15
Liput 8e / 6e

Huoneteatterin Suomi 100 -ohjelmistossa nähtävä vieraileva kantaesitys vie yleisönsä matkalle hyvin erityiseen paikkaan. Se on mielikuvituksen piirtämä paikka, kokonainen mielenmaisema, haaveineen, toiveineen ja pelkoineen. Esitys on muodoltaan taidenäyttely, monologi ja tanssiteatteri. Teatterin lavalle tuodaan nähtäväksi päähenkilön itsensä lisäksi hänen kuvataidettaan, kirjoituksiaan sekä laulujaan.

Elli Haverinen, taiteilija ja esityksen päähenkilö, on 25-vuotias Down-nainen, joka tuo nyt mielikuvituksensa meidän nähtäväksemme.

Mielikuvitus on meille jokaiselle hyvin henkilökohtaista ja omaa. Taide on keino viestiä ja näyttää muille tämä sisällämme elävä ja kaiken aikaa muuttuva maailma. Jaettuna se voi viedä meidät matkalle toisen ihmisen tapaan nähdä ja tuntea. Se on tärkeä kokemus. Se avaa silmät. Erilaisuutemme ansiosta jokainen kohtaamamme ihminen voi avata silmämme. Kaikilla on tarjottavana uusi ja kiehtova maailma tutkittavaksemme, myös sinulla ja minulla. Olimme keitä tai minkälaisia tahansa, taide ja itsensä ilmaisu on meidän kaikkien.

Lue lisää Elli – matka minun mieleeni -esityksestä Huoneteatterin sivuilta

Elli - matka minun mieleeni Facebookissa

Jyväskylän Huoneteatteri ry

Sammonkatu 4, 40100 Jyväskylä
Puh. (014) 217 945 / 044 098 7278

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin