Ohita navigaatio

12.5.2017

Kutsu: DanceAbility Finlandin taiteellinen tutkimusprojekti INterRupt, 10.-11.6.2017 Helsinki

DanceAbility Finland kutsuu sinut taiteelliseen tutkimusprojektiin nimeltä INterRupt, jota vetävät Lau Lukkarila ja Sally Davison kesäkuussa 2017

Me, Lau Lukkarila ja Sally Davison, olemme kiinnostuneita liikkeestä ja haluamme tutkia ja dokumentoida liikekieliä erilaisilta ihmisiltä, luodaksemme kokeellisen videoteoksen nimeltä INterRupt Movement Archive. Videoteoksen tavoite on jakaa ihmisten kokemuksia ja näkemyksiä heidän omasta liikkeestään.

Nyt etsimme ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan projektiin. Projekti on osa X Tanssifestivaalia sekä Cross Over festivaalia Kaapelitehtaalla 10.-11. kesäkuuta 2017. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita ja kaikenikäiset, kaikenlaiset kehot ja identiteetit ovat tervetulleita. Osallistuminen kestää tunnin ja se on  maksutonta.

Ilmoittaudu mukaan

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan projektiin, kirjoita sähköposti osoitteeseen: lau.lukkarila(a)gmail.com otsikolla INTERRUPT OSALLISTUMINEN. Kirjoita viestiin nimesi, hyvin lyhyt motivaatio-lause sekä sinulle sopiva osallistumispäivä (la 10.6. tai su 11.6.). Maksimiosallistujamäärä on 10. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan sähköpostitse. Osallistujille lähetetään tapaamisajankohta-ehdotus heidän valitsemaltaan päivältä.

Mitä osallistuminen INterRuptiin tarkalleen tarkoittaa?

Tapaamme osallistujat la 10.6. ja su 11.6. aikavälillä 10:00-17:00 Pannuhallin studiossa Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki). Tapaamme jokaisen osallistujan kerran ja yksi tapaaminen kestää noin 45 minuuttia (Huom: tarkat tapaamisajat sovitaan etukäteen sähköpostilla). Tapaaminen alkaa keskustelulla, sen jälkeen liikutaan ja lopuksi jutellaan kokemuksesta. Osallistujaa pyydetään liikkumaan heidän haluamallaan tavalla ja liike kuvataan videolle. Tarkoitus ei ole esiintyä, vaan keskittyä omaan fyysiseen kokemukseen. Liikkumisen jälkeen osallistujaa pyydetään kuvailemaan liikettään sanoin, äänin tai kuvina. Liikkeen kuvaus tallennetaan myös.

Elokuussa 2017 kokoamme kaikki kuvatut videot ja äänitallenteet yhteen ja työstämme materiaalista videoteoksen INterRupt Movement Archive. Teos julkaistaan myös Internetissä, jonka vuoksi osallistujia pyydetään allekirjoittamaan sopimus, joka antaa projektille oikeudet materiaalin käyttöön. Osallistujat voivat itse päättää, haluavatko he nimensä lopullisen videoteoksen lopputeksteihin.

Kaikki kysymykset ovat tervetulleita. Odotamme yhteydenottoanne!

Ystävällisin terveisin,
Lau Lukkarila ja Sally Davison


Yhteystiedot

Sally Davison
DanceAbility-tanssinopettaja, koreografi
sally(a)danceabilityfinland.com

DanceAbility Finland ry
Kaaos Company
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin